Evet, kokain kullanıyorum

Güncelleme Tarihi:

Evet, kokain kullanıyorum
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2001 00:00


Toygun ATİLLA / İSTANBUL
Haberin Devamı

Sosyete ve sanat dünyasına yönelik 'VIP Operasyonu' kapsamında gözaltına alınan Fatih Ürek'in, kokain kullandığını itiraf ettiği bildirildi. Nezarette sürekli ağlayan Ürek'in, ‘‘Kokainle iki yıl önce, Bodrum'da bir arkadaş toplantısında tanıştım. Sahneye çıkmadan önce, zaman zaman kullanırım’’ dediği öne sürüldü. Etiler piyasasında barlara ve gece kulüplerine Ecstacy hapları ile kokain sağlayan birkaç isimden biri olduğu iddia edilen Neslihan Özkılıç geçtiğimiz günlerde yakalanmıştı. Özkılıç'ın sorgusunda sosyete dünyasına kokain ve Ecstacy hapı sattığını söylediği uyuşturucu kuryesi Murat Çavuş ile şebekenin torbacısı Mehmet Demir de gözaltına alınmıştı.

Defterlerde ünlü isimler var

Narkotik şube dedektifleri, bu iki satıcının 'müşteri' defterlerinde, 40'a yakın ünlünün ismi bulunduğunu, bu ünlülerin uyuşturucu kullanıp kullanmadıklarının belirlenmesi için çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

Kıl, kan ve idrar tahlili yapılıyor

Uyuşturucu satıcılarının ajandasındaki borç listesinde bir tek Fatih Ürek'in borcunun olmadığı, kokain ve Extacy alan diğer ünlülerin hepsinin 100 dolardan 1000 dolara kadar değişen borcu olduğu bildirildi. Polisteki ifadesinde daha çok yurtdışına çıktığında kokain kullandığını söyleyen Fatih Ürek ile Zaza Şehmuz, dün şubeden çıkartılarak yapılacak tahliller için Alkol ve Madde Bağımlıları Tedavi Merkezi'nde (AMATEM) kıl, Adli Tıp Kurumu'nda da kan ve idrar örnekleri verdi. Sonuçların önümüzdeki günlerde belli olacağı bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!