Evet, biseksüelim

Güncelleme Tarihi:

Evet, biseksüelim
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 1997 00:00

Haberin Devamı

Ona artık hiç kimse ‘‘Hollywood'un kayıp kızı'' demiyor. Son olarak ‘‘Herkes Seni Seviyorum Der'' ve ‘‘Scream'' filmleriyle izleyicilerin karşısına çıkan Drew Barrymore, artık başarının zirvesinde mutlu bir yıldız. Yıllar önce tüm dünyada hasılat rekorları kıran ‘‘E.T''nin küçük kız arkadaşı, 9 yaşında yakaladığı şöhretin altından kalkamamış, çocuk yaşta uyuşturucu ve alkol batağına saplanmıştı.

Drew Barrymore, bugün 22 yaşında ve kendini ‘‘aklı başında, ama vücudu hür'' bir genç kadın olarak tanımlıyor. Yaşadığı deneyimleri ve ulaştığı noktayı şöyle anlatıyor sarışın yıldız:

‘‘20 yaşındaki bir kızın vücudunda yaşlı bir kadının ruhunu taşıyorum. Kendimi buruşmamış bir ihtiyar gibi hissediyorum. Kimliğili bulmam için bin farklı yaşamı tatmam gerekti. İçimdeki her türlü deliliği atınca, şimdi huzur buldum... Sorunum kendimle değil. Hep şüphe ediyorum: İnsanlar benimle yaşadığım dram için mi, bataktan çıktığım için mi ilgileniyor?..

İnsanlar, beni yoldan çıkmış bir masum kız olarak görmek istiyor. Biraz yoldan çıkmak ve biraz masumiyet, birbirini iyi dengeliyor galiba... Ben biseksüel olduğumu hiçbir zaman gizlemedim. Ama erkeklerde, kadınlardaki duyarlılığı bulamıyorum. Şu sıralar ‘erkek' dönemimdeyim.’’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!