Eve giren kamyonun sürücüsü öldü

Güncelleme Tarihi:

Eve giren kamyonun sürücüsü öldü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2006 16:18

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde freninin patlaması sonucu kamyonuyla bir eve giren şoför 36 yaşındaki Duran Arıcı yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

Olay Cumhuriyet Mahallesi Orçan Caddesi’ndeki Nusret Güner’e ait evde öğle saatlerinde meydana geldi. Duran Arıcı yönetimindeki 01 AR 990 plakalı kamyon freninin patlaması sonucu bir eve çarptı. Evin kolon ve duvarını yıkarak oturma odasına giren kamyonun şoförü Arıcı, olay yerinde yaşamını yitirdi. Olay yerine gelerek inceleme yapan ekipler, kamyonun freninin patladığını saptadı.

Olay sırasında komşuda olan ev sahibi 28 yaşındaki Meryem Güner, evine kamyon girdiğini görünce şok oldu. Kaza sırasında eşinin çarşıda, kendisinin de komşularda olmasını mucize olarak değerlendiren genç kadın, “Eşim arkadaşlarının kendisini beklediğini söyleyerek çarşıyagitti. Ben de günlük işlerimi bitirdim ve komşu ziyaretine gittim. Evden ayrıldıktan 1 saat kadar sonra patlama sesine benzeyen bir gürültü duyduk. Herkesle birlikte ben de bizim eve doğru koştum. Kamyon evimizi yıkıp oturma odamıza girmiş. İyi ki komşuya gitmişim, yoksa kesin ölürdüm” dedi.

Haberin Devamı

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!