Evcil hayvanlarıyla tatile çıkamayanlara müjde

Güncelleme Tarihi:

Evcil hayvanlarıyla tatile çıkamayanlara müjde
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2007 11:48

TURİZM sektöründe 15 yıldan beri hizmet veren Business Center, evcil hayvan sahipleri için www.kopekletatil.com adlı internet sitesini hizmete açtı.

Haberin Devamı

Türkiye genelinde evcil hayvan kabul eden tesislerle müşterileri adına görüştüklerini belirten Business Center'ın sahibi Gürkan Boztepe, “Evcil hayvanı olup tatile çıkamayanlara rahat ve huzurlu bir tatil imkanı yaratıyoruz” dedi.

15 yıldır turizm alanında hizmet veren Business Center, evcil hayvan sahiplerine yardımcı olmak için www.kopekletatil.com adlı internet sitesini hizmete açtı. Türkiye genelinde 600'ü aşkın tesisle çalıştıklarını belirten Gürkan Boztepe, şunları söyledi:
“Evcil hayvan kabul eden otellerle olan anlaşmalarımız doğrultusunda en uygun fiyatlı ve unutulmayacak bir tatil sunmayı amaçlıyoruz. Evcil hayvanla tatilde ihtiyacınız olabilecek her şeyi bulabileceğiniz en iyi tatil yerlerine bu sitede yer veriyoruz. Katalog aramadan en kısa yoldan ulaşılabilecek bir hizmeti başlattık. Bize ulaşanlar için istedikleri beldede en uygun tatil mekanını bularak, gözleri arkada kalmadan tatil yapma imkanı sağlıyoruz.”

Haberin Devamı

Pet kabul eden otel ve pansiyon sayılarının Türkiye'de az olması yüzünden evcil hayvanlarla seyahate çıkmanın zorluklarına değinen Gürkan Boztepe, şöyle devam etti:
“Birçok evcil hayvan sahibi yaz sezonunda ne yapacağını bilmiyor. Onları bırakacak eş dost bulamayanlar için de geriye sadece pet pansiyonları kalıyor. Bazı hayvan sahipleri bu hizmeti hayvanını satın aldığı pet shop‘tan rica ediyor, bazısı veterinerinin muayenehanesinden faydalanıyor. Bazı semtlerde hayvanları çok sevdiği için, tatile çıkanların hayvanlarına evinde bakanlar da var. Kedi- köpeği yüzünden tatil programı yapamayanlar için teşekküllü pet otelleri de sitemizde yer alıyor. Pet pansiyonlarımızda her bütçeye uygun hizmetlerde yer almaktadır. Oyun gibi sosyal aktiviteler, sosyalleşmemiş köpeklerin sosyalleştirilmesine yardımcı olunması, eksik eğitimlerin tamamlanması, yemek ve tuvalet sorunlarının giderilmesi gibi ekstra hizmetler de var. Tatile giderken minik dostlarınızdan bir süre ayrılmak zorunda kalabilirsiniz. Bu sürede onun da keyfinin yerinde olmasını istiyorsanız, her türlü konforun sağlandığı kedi ve köpek pansiyonlarından yer ayırtabilirsiniz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!