Eva Mendes’e İstanbul’da haz testi

Güncelleme Tarihi:

Eva Mendes’e İstanbul’da haz testi
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2009 00:00

Ünlü aktris Eva Mendes, Magnum markalı dondurma ve çikolataların reklam filmi çekimi için Nisan ayında Türkiye’ye geliyor.

Haberin Devamı

EVA MENDES FOTOĞRAFLARI

Dünyanın en kapsamlı haz çalışmasının sonuçlanmasıyla ortaya çıkan PQ (Pleasure Quotinent) Haz Testi soruları, Victoria’s Secret tarafından "dünyanın en çekici kadını" ilan edilen Mendes tarafından İstanbul’da yanıtlanacak ve sonuçları tüm dünya ile paylaşılacak.

Türkiye’den tanıtılacak

Magnum, Haz Profesörü Bob Hurling tarafından 6 ay süren araştırmalar sonunda geliştirilen Haz Testi’nin (PQ) dünyaya tanıtımı için Türkiye’yi seçti. İnsanların hayattan ne kadar haz aldığını ortaya koyarak, sonuçlarını yorumlayan ve PQ seviyesinin artırılması için önerilerde bulunan test ünlü aktris Eva Mendes tarafından İstanbul’da düzenlenecek organizasyonla tüm dünyaya tanıtılacak. Haz Testi sorularını ilk kez İstanbul’da yanıtlayacak olan Mendes’in test sonuçları da tüm dünyaya İstanbul’dan duyurulacak.

PQ Haz Testi, Nisan ayında duyurulacak internet sitesi üzerinden herkes tarafından uygulanabilecek. Aynı internet sitesi kişilerin çıkan sonuçları sadece çevresindekilerle değil, Haz Haritası sayesinde tüm dünya ile karşılaştırabilmesini sağlayacak. 50 farklı eyalette seks yaptığını açıklayarak gündeme bomba gibi düşen, ancak yaşadığı ilişkilerin hepsinin de farklı olmadığını söyleyerek tepki çeken 31 yaşındaki Küba asıllı Amerikalı Eva Mendes, adını rol aldığı birçok Hollywood yapımı filmle duyurdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!