'Eurovision'a Nane Nane ile katılalım'

Güncelleme Tarihi:

Eurovisiona Nane Nane ile katılalım
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2004 09:53

Alo RTÜK 188 Hattı'na Athena'nın Eurovision için hazırladığı şarkıları şikayet eden vatandaşlar, Popstar Yarışması'nın ilk elemelerinde ekranlarda görülen ve daha sonra Mehmet Ali Erbil ile show yapmaya başlayan Ajdar'ın "Nane Nane" isimli şarkısıyla yarışmaya katılma önerisi getirdi. Vatandaşlar, "Daha iyi sonuç elde ederiz" dedi.

Haberin Devamı

RTÜK'ün "Alo RTÜK 188 Hattı"na Athena Grubu da şikayet edildi. Şikayetlerde grubun Eurovision yarışması için hazırladığı şarkıların kötü olduğu belirtilirken, yarışmaya, Popstar elemelerine katılan Ajdar'ın "Nane Nane" şarkısıyla katılmanın bile daha iyi sonuç getireceği savunuldu.

ARAPLAR TÜRKLERİ AŞAĞILIYOR

"Alo RTÜK Telefonla Şikayet Hattı"na ilginç şikeyetler gelmeye devam ediyor. Şikayetlerde Kanal 7'de gösterilen bazı çizgi filmlerde Araplar'ın üstün gösterildiği Türkler'in ise aşağılandığı belirtilirken, RTÜK'ten duruma müdahale etmesi istendi. Vatandaşları rahatsız eden programlar arasında "Sihirli Annem Dizisi" de yer aldı. Çocuklarının sihir yapmaya çalıştığını söyleyen vatandaşlar programın ruhsal gelişime de engel olduğu görüşünde birleşti.

Haberin Devamı

Athena'nın Eurovision için hazırladığı şarkıları şikayet eden vatandaşlar, Popstar Yarışması'nın ilk elemelerinde ekranlarda görülen ve daha sonra Mehmet Ali Erbil ile show yapmaya başlayan Ajdar'ın "Nane Nane" isimli şarkısıyla yarışmaya katılma önerisi de getirdi. Vatandaşlar, "Daha iyi sonuç elde ederiz" dedi.

"KURTLAR VADİSİ NEDENİYLE SOKAĞA ÇIKAMIYORUZ"

Şubat ayında gelen şikayetler arasında ağırlığı "Kurtlar Vadisi" dizisi alırken, dizideki boğaz kesme, kafa koparıp masaya koyma ve çöp kutularında ceset bulma ve küfür sahnelerinin özellikle çocukların ruh sağlığını kötü etkilediği belirtildi. Dizi nedeniyle "Sokağa bile çıkamaz olduk" şikayetleri de sıkça yapıldı.

SEDA SAYAN'A CİN UYARISI İSTEMİ

Seda Sayan'ın programına Mehmet Memiş gibi kişileri çıkararak cin ve şeytan muhabbeti yaptığı kaydedilen şikayetlerde ise, programı izlemeyenlerin bile kanal değiştirirken, bu sözlerden korktukları ifade edildi. Sayan'ın bu nedenle uyarılması istendi.

RTÜK'e gelen diğer şikayetlerde "Ekmek Teknesi" dizisinde içilen sigara, ve Gülse Birsel'in "Avrupa Yakası" dizindeki karakterinde geçen satanist sözcüğü de nasibini aldı. Şikayetlerde yabancı belgesellerin Allah inancını sarstığı ve yayınlanmaması gerektiği de savunuldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!