Eurovision şarkısı yılbaşı programında

Güncelleme Tarihi:

Eurovision şarkısı yılbaşı programında
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2008 00:00

Hadise, Türkiye'yi temsil edeceği şarkıyı TRT'nin yılbaşı programında canlı olarak seslendirecek.

Haberin Devamı


Eurovision temsilcimiz Hadise, Türkiye'yi temsil edeceği şarkıyı TRT'nin yılbaşı programında canlı olarak seslendirecek.
18-19 Mayıs ’ta Rusya'nın başkenti Moskova'da gerçekleştirilecek Eurovision Şarkı Yarışması'nda ülkemizi temsil edecek olan Hadise, hazırladığı üç şarkıdan TRT yöneticileriyle birlikte seçilen şarkıyı, yine TRT'nin yılbaşı özel programında canlı olarak seslendirecek. TRT'nin yılbaşı özel programının yıldız sanatçısı Hadise, seçilen şarkının adını sır gibi saklıyor.
Ancak Hadise'nin Eurovision şarkısının çoktan belirlendiği de TRT kulislerinde konuluşuluyor. 20 Aralık'ta teslim edilen üç şarkı arasından yapılan seçimde, Hadise'nin en çok güvendiği "Living in Dreams" şarkısının öne çıktığı

Eurovision şarkısı yılbaşı programında
belirtiliyor. Bu yıl 59'uncusu düzenlenecek olan yarışmada, Hadise'nin bu şarkıyla Türkiye'yi temsil edeceğine kesin gözüyle bakılıyor.
Hadise, Eurovision şarkısıyla TRT Yılbaşı Özel Eğlence programının yıldızı olacak.
Rakibimiz yine Rouvas
Eurovision Şarkı Yarışması'nda, Yunanistan temsilcisinin Sakis Rouvas olacağı açıklandı. Geçtiğimiz ay başında bir kız çocuğu dünyaya gelen Rouvas, sevincini Eurovision'da alacağı dereceyle perçinlemek istediğini söylüyor. Rouvas, Athena Grubu'nun 2004 yılında Türkiye'yi temsil ettiği ve 4. olduğu İstanbul'daki yarışmada üçüncü olmuştu.
T
/images/100/0x0/55eb6778f018fbb8f8bee9e3
ürk asıllı Sibel İsveç'te önde
1987 Makedonya doğumlu Sibel Redzep (Recep), İsveç'i temsil etme yolunda ilerliyor. 2005 yılında İsveç'te yapılan Idol Yarışması'nda aldığı dereceyle dikkatleri üzerine çeken ve ilk albümünü bu yıl çıkaran Sibel, İsveç'teki Eurovision elemeleri finaline Christian Antblad'in bestelediği "That Is Where I'll Go" adlı şarkıyla katılıyor. Sibel, bu yarışmayı kazanıp kazanmamasının çok önemli olmadığını belirterek, "Benim dileğim İsveç halkının gönlünde yer edinmek" diyor. Öte yandan Sibel'in, İsveç'teki popülerliğini her geçen gün artırdığı ve Eurovision temsilcisi olmasına kesin gözüyle bakıldığı ifade ediliyor.
Kriz vurdu
San Marino ve Letonya ekonomik kriz yüzünden yarışmadan çekildiğini açıkladı. Avusturya (2008'den bu yana) ve İtalya (1998'den bu yana) politik oyları protesto etmek için yarışmaya katılmıyor. Lübnan ve Tunus da İsrail'le yarışmak istemediği için yarışmaya geri dönmüyorlar.

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!