Eurovision’da Bonomo sürprizi

Güncelleme Tarihi:

Eurovision’da Bonomo sürprizi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2012 01:31

Eurovision’da Türkiye’yi, ilk albümü “Meczup”la kısa sürede geniş bir hayran kitlesi edinen genç şarkıcı Can Bonomo temsil edecek.

Haberin Devamı

EUROVISION TERCİHİ İÇİN NE DEDİLER

İŞTE 2012 EUROVISION TEMSİLCİMİZ / WEB TV

DÜNDEN BUGÜNE EUROVISION'DA TÜRKİYE

UZUN süredir devam eden Eurovision tartışmalarında sona gelindi. TRT, mayıs ayında Bakü’de yapılacak şarkı yarışmasında Türkiye’yi Can Bonomo’nun temsil edeceğini açıkladı. Yarışma için daha önce Atiye, Kıraç, Sıla ve Hande Yener’in isimleri gündeme gelmişti.

MÜZİĞE 8’İNDE BAŞLADI 

İzmirli Can Bonomo, müziğe sekiz yaşında gitar çalarak başladı. Ortaokul ve lise boyunca sürdürdüğü müzik çalışmalarına İstanbul’da devam etti. İstanbul’a 17 yaşında gelen Bonomo, müzik dünyasına ses prodüksiyonculuğu yaparak adım attı. Bilgi Üniversitesi’nin Sinema-Televizyon Bölümü’nde okuyan Bonomo, üniversite yıllarında Radyo Klas, Number One FM ve Radio N101’de radyoculuk yaptı. Daha sonra televizyona geçerek Number One TV ve MTV Türkiye’de programlar hazırladı, ayrıca çeşitli reklamlarda rol aldı.

İŞTE CAN BONOMO'NUN EN SEVİLEN ŞARKISI / WEB TV

ALTIN KELEBEK ÖDÜLLÜ

Haberin Devamı

Lise ve üniversite yıllarında amatör müzik gruplarıyla konserler veren Can Bonomo, ilk albümü “Meczup”u 2011’in ocak ayında çıkardı. Bonomo, müziğini “İstanbul müziği” olarak tanımlıyor. Genç şarkıcı, 38. Altın Kelebek Televizyon Ödülleri Töreni’nde “En İyi Çıkış Yapan Solist”, 8. Radyo Boğaziçi Müzik Ödülleri Töreni’nde de “En İyi Çıkış Yapan Sanatçı” ödüllerini almıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!