Etkinliklerden seçmeler

Güncelleme Tarihi:

Etkinliklerden seçmeler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2000 00:00

Haberin Devamı

FİLM

Enka Vakfı'nın 12.'sini düzenlediği ‘‘Kültür Programı 2000'' kapsamında pazartesi ve perşembe günleri Enka Açıkhava Tiyatrosu'nda saat 21.15'te yapılan film gösterimleri sürüyor. Programda bugün Paul Thomas Anderson'un ‘‘Manolya'' (Magnolia) adlı filmi gösterilecek. Başlıca rollerini Tom Cruise, John C. Reilly, Melora Walters, Julianna Moore ve Philip Seymour Hoffman'ın paylaştıkları film, birkaç Kaliforniyalı'nın hayatındaki bir günün öyküsünü anlatıyor. Bu kişiler arasında televizyon sunucusu ve baştan çıkaran erkeğin timsali Frank (Cruise), şiddet uygulamayı reddeden polis memuru Jim (Reilly), müstakbel dul Linda (Moore), işine bağlı hastabakıcı Phil (Hoffman) gibileri bulunuyor.

Enka Vakfı Sadi Gülçelik Spor Tesisleri, İstinye. Tel: (0212) 276 22 14-15

TİYATRO

İşletmeciliğini Umut Sanat Filmcilik Sinemacılık'ın yaptığı 1600 kişilik açıkhava sineması Bahçeşehir Amphi-Theater'da bugün 21.30'da Oyun Atölyesi ‘‘Dolu Düşün Boş Konuş'' adlı iki perdelik komediyi sahneleyecek. Steven Berkoff'un yazdığı, Türkçe'ye Haluk Bilginer ve Ferhan Şensoy'un çevirdiği oyunu Ferhan Şensoy sahneye koydu. Zuhal Olcay, Haluk Bilginer, Tamer Karadağlı, Celal Perk ve Sermiyan Midyat'ın rol aldıkları oyun, oyun kişilerinin iç ve dış konuşmalarından oluşuyor. Oyunda insanların su yüzüne çıkarmadıkları asıl düşünceleriyle, akıllarından geçirmedikleri halde ağızlarından dökülüveren fikirleri arasındaki karşıtlık gözler önüne seriliyor.

Tel: (0212) 669 41 38

KONSER

Baygın bakışlı ve sesli Julio Inglesias'ın kendi gibi şarkıcı olan ama tabii çağ gereği daha hareketli ve kıvrak oğlu Enrique Iglesias bu akşam saat 21.00'de Rumeli Hisarı Konserleri kapsamında konser verecek. Latin popa düşkün olanlara duyurulur.

Biletler Akmerkez, Mayadrom, Galleria, Capitol, The Marmara İstanbul'daki Mydonose Call Center gişeleri ve Hisar gişede. Call Center: (0212) 335 93 35

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!