Ethem Sancak'tan ilk yorum

Güncelleme Tarihi:

Ethem Sancaktan ilk yorum
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2014 17:21

Star ve Akşam gazetelerinin sahibi iş adamı Ethem Sancak, Mustafa Karaalioğlu ve Mehmet Ocaktan ve Yusuf Ziya Cömert'in görevden alınmasıyla ilgili ilk kez konuştu. Sancak, "Ben de haklı veya haksız işimi kaybetsem üzülürüm, söylerim.” dedi

Haberin Devamı

CNR Expo'da katıldığı bir programın sonunda Star Medya Grup Başkanı Mustafa Karaalioğlu, Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ocaktan ve Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Ziya Cömert’in görevlerine son verilmesiyle ilgili soruyu cevapladı. Görev değişiklikleriyle ilgili daha önce yazdığını ve bu nedenle konuşmayacağını ifade eden Sancak, Karaalioğlu’nun 'görevden alınmanın doğal olmadığı' şeklindeki ifadeleri hatırlatılması üzerine, “O da doğaldır. Ben de haklı veya haksız yıllar sonra işimi kaybetsem üzülürüm, söylerim yani. Anlayışla karşılıyorum onun söylemlerini.” diye konuştu.

Para iddialarının bulunduğu hatırlatılan Sancak, “Onların hepsi yalan. Onlar da en az bizim kadar temiz insanlar.” ifadelerini kullandı.

Star Medya Grubu'ndaki görevinden alınan Mustafa Karaalioğlu, bir televizyon programında, "Görevden alınışımın çok doğal olmadığı açık." demişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!