Esselamünaleyküm Twitter cemaati

Güncelleme Tarihi:

Esselamünaleyküm Twitter cemaati
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2012 00:00

Cezaevindeki Cüppeli Ahmet’i bundan sonra daha çok sosyal medyada okuyacağız. Cemaatine “twitter gibi şeyleri kullanın” diye salık veren Cüppeli adına resmi bir hesap açıldı. Cüppeli adına atılan ilk mesajsa “Es-Selamu Aleyküm Değerli Kardeşlerim”.

Haberin Devamı

KAMUOYUNDA ‘Cübbeli Ahmet’ olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’nün, cemaatine Twitter’a girmelerine de salık vererek, “Siz de bu twitter gibi şeyleri kullanın. Bir hesaba herkesi yönlendirin. Ben de inşallah çıkınca sürekli bilgilendirme yaparak onu boş bırakmam. Diğerlerini de geçeriz inşallah” sözleri cemaatinden anında yankı buldu. Ahmet Mahmut Ünlü’nün twitter’da yer alacağı haberinin duyulmasının ardından da, birçok twitter kullanıcısı, Ahmet Mahmut Ünlü’nün twitter’da yer almasının ayrı bir renk olacağına dair yorumlarda bulundu.

Cezaevinde ihtiyaç duydu

Ahmet Mahmut Ünlü’nün basın danışmanı Özay Oral, Ahmet Mahmut Ünlü’nün internette sosyal paylaşım sitelerinden seslenme ihtiyacına cezaevinde bulunduğu süreç içinde karar verdiğini belirtti. Özay Oral, Ahmet Mahmut Ünlü’nün internet ve teknolojinin ön planda olduğu bir dönem olduğunu değerlendirdiğini kaydetti.

Haberin Devamı

Resmi hesabı cubbelihoca571

Ahmet Mahmut Ünlü adına twitter’da https://twitter.com/cubbelihoca571 adresi ile resmi hesap açıldı. Ahmet Mahmut Ünlü’nün ilk mesajı ise, “Es-Selamu Aleyküm Değerli Kardeşlerim” oldu.

Pez...lik yapmayacağımızı söylesinler

Ahmet Mahmut Ünlü’nün yazdığı 28 sayfalık mektup, Lalegül FM’de okundu. Ünlü, burada Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’ndan örnek vererek “Artık birileri de çıkıp bizim pez...lik yapmayacağımıza pekala şahitlik edebilir” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!