Esra'nın dördüncü evliliÄŸi

Güncelleme Tarihi:

Esranın dördüncü evliliği
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 09, 2006 11:41

Eşi Kudret Sabancı tarafından aldatılan Esra Akkaya'nın dört kez evlendiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

 Bu ilginç gelişme üzerine telefonla görüştüğümüz Akkaya, bir yıl ara ile son eşi Kudret Sabancı olmak üzere dört kez evlendiğini doğruladı. Ancak evlilikleri hakkında herhangi bir açıklamada bulunmadı. Akkaya ilk evliliğini "Mahallenin Muhtarları" dizisinin çekimleri sırasında Arda isminde bir doktorla yapmış. Ünlü oyuncu daha sonra tiyatrocu Yetkin Dikiciler ile hayatını birleştirmiş. Esra Akkaya üçüncü evliliğini şu an Bilgi Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olan Fırat Bey'le yapmış. Bu boşanmanın ardından Suadiye'de açtığı Alchera Cafe'nin ortaklarından olan tiyatrocu Kerem Deren'le flört eden Esra Akkaya, dördüncü eşi Kudret Sabancı'yla da bu cafede nikah masasına oturmuş. Bu arada Kudret Sabancı'nın da Esra Akkaya'dan önceki evliliğinden bir çocuğu var.

Haberin Devamı

Sanem Çelik: Kudret'e üzülüyorum

Evli yönetmen Kudret Sabancı'yla bir çay bahçesinde öpüşürken görüntülenen Sanem Çelik, evine kapandı. "Aliye"nin çekimlerine de bir süre gitmeyecek olan Çelik'in, "Sadece olanları izliyorum, izlemeye de devam edeceğim. Beni en çok Kudret'in durumu üzüyor" dediği öğrenildi.

"Aliye" dizisinin yönetmeni Kudret Sabancı ile aynı dizinin başrol oyuncusu Sanem Çelik'in öpüşürken yaklanmasının yarattığı fırtına, bir türlü dinmek bilmiyor. Dört gündür gündemden düşmeyen olayda sessiz kalan Sanem Çelik, evinden dışarı çıkmıyor, kimseyle görüşmüyor. "Aliye" dizinin çekimleri hiç aksamadan devam ederken, sadece Sanem Çelik'in rol aldığı sahneler ileri bir tarihe ertelendi.

Esranın dördüncü evliliği

Gazetecilerle karşılaşmaması için yapım şirketinin böyle bir önlem alma yoluna gittiği, Çelik'in birkaç gün daha sette olmayacağı öğrenildi. Evinden dışarı çıkmayan, bütün telefonlarını kapatan Sanem Çelik, sadece yapımcı Erol Avcı ve dizi ekibiyle görüşüyor. Oldukça üzgün olan Sanem Çelik'in, hiç kimseyle görüşmeme kararı aldığı da gelen bilgiler arasında. Çelik, kendisini teselli etmeye çalışan dizi ekibine, "Olup, biteni sadece izliyorum. Beni en çok Kudret'in durumu üzüyor" dediği söyleniyor.

Haberin Devamı

Tazminat istemiyor
 Â
Esra Akkaya, "Aliye" dizisinin Aliye'si Sanem Çelik'le otomobilde öpüşürken kameralara yakalanan yönetmen eşi Kudret Sabancı'ya boşanma davası açtı. Esra Akkaya, eşinden şimdilik tazminat ve nafaka talep etmedi.

Avukatı Levent Durak aracılığı ile Kadıköy 5. Aile Mahkemesi'ne başvuran Esra Akkaya, eşi Kudret Sabancı'ya karşı şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma davası açtı. Mahmeye gönderdiği dilekçede, Fransa'da tatilde olduğu sırada eşi Kudret Sabancı'nın, oyuncu Sanem Çelik'le otomobilin içinde uygunsuz bir şekilde televizyon kanalı tarafından görüntülendiğini belirten Esra Akkaya, artık eşine karşı güveninin kalmadığını, evlilik birliğinin temelinden sarsıldığını anlattı.

Seyirciden reytingle tepki

Haberin Devamı

 "Çay bahçesi" skanladılının ardından yoğun ilgi gören "Aliye" dizisinin, önceki akşam (salı) ekrana gelen bölümünün ne kadar izleneceği merak ediliyordu. Geçtiğimiz hafta Total'de 18,90 reyting ve 44,70 share izlenen dizi, bu hafta da birinci sıradaydı. Ancak skandalın ardından salı akşamı ekrana gelen dizinin reytinglerinde düşüş yaşandı. Dizi salı akşamı Total'de 16,40 reyting ve 38,50 share aldı. Aynı düşüş A/B grubunda da görüldü.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!