Esra da aynı kaderi yaşadı

Güncelleme Tarihi:

Esra da aynı kaderi yaşadı
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2006 00:00

Oyuncu Esra Akkaya'nın, Sanem Çelik'le yakalanan Kudret Sabancı'nın ilk eşi olmadığı ortaya çıktı. "Bir Dilim Aşk" adlı dizinin çekimleri sırasında Akkaya ile tanışan Sabancı'nın, bu aşk yüzünden bir önceki eşinden ayrıldığı iddia arasında.

Haberin Devamı

Sanem Çelik'le bir çay bahçesinde öpüşürken yakalanan "Aliye" dizisinin yönetmeni Kudret Sabancı'nın daha önce de Esra Akkaya'yla tanıştıktan sonra bir önceki eşinden boşandığı ortaya çıktı. "Bir Dilim Aşk" adlı TV dizisinin çekimleri sırasında tanıştığı Esra Akkaya'ya aşık olan Sabancı, bu aşk yüzünden önceki evliliğini bitirmiş. Esra Akkaya'nın, Kudret Sabancı'nın önceki eşiyle aynı kaderi paylaşıyor olması dikkat çekici. Akkaya, bu ilginç iddia için, "Dizi çekimi sırasında Kudret'le tanıştığım doğrudur. Fakat kendisi eşinden boşanmıştı. Gidip araştırılsın. Kudret o zaman bekardı. Ortada tuhaf şeyler dönüyor, anlamıyorum" dedi.

/images/100/0x0/55ea0c52f018fbb8f8671cca

Haberin Devamı

Aldatılan eş: Çok sevmiştim
"Berna'nın evine taşındığım da doğru değil. Sadece dün ailemin yanına gittim. Kudret evimizde kaldı. Zaten ben Nice'teyken o oradaydı. Bugüne kadar her türlü skandaldan uzak durdum. Cuma akşamı Nice'e giderken bu olay üzerine geri döndüm. Bir yıldır bebeğimiz olsun diye uğraşıyorduk, olmuyordu. Allah büyük ve her şeyin bir sebebi var. Herkes, 'üzülme, olmuyorsa bir sebebi vardır' diyordu. Bu, çok fena bir sebepmiş. Bebek olsaydı çok kötü olacaktı. O açıdan şanslıyım ama ben çok sevmiştim. Şimdi beni arıyorlar kadın arkadaşlarım, bu tip olayları yaşadıklarını üzülmemem gerektiğini söylüyorlar. Ben buna da çok üzülüyorum, çünkü ben mutlu aile, mutlu evlilik, birliktelik, güzel şeyler duymak istiyorum. Yalnızlığın nesi güzel! En önemli şey ailen olması ve mutlu olmak. Çok konuşamıyorum, çok kötüyüm şu anda. Kudret barışmak için araya arkadaşlarımızı sokuyor. Ama artık bunun elle tutulur bir tarafı yok. Boşanacağım..."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!