Esquire'e çarpıcı açıklamalarda bulundu

Güncelleme Tarihi:

Esquiree çarpıcı açıklamalarda bulundu
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2014 12:45

Esquire dergisinin Nisan sayısı için objektif karşısına geçen Mad Men dizisinin yıldızı Jessica Pare, çarpıcı açıklamalar

Haberin Devamı

Esquire dergisinin Nisan sayısı için objektif karşısına geçen Mad Men dizisinin yıldızı Jessica Pare, talihinin nasıl döndüğünü anlattı. Rol aldığı diziyle aniden hayatı değişen 33 yaşındaki Kanadalı oyuncu, ABD'de kalabilmek için sahip olması gereken Yeşil Kart'la ilgili sorunlar yaşadığı sırada dizinin seçmelerine katıldığını anlattı.

İngiliz basınından The Daily Mail'in sitesind eyer alan habere göre; ABD'de AMC kanalında yayınlanan Mad Men'in oyuncusu Pare "Ne seyahat edebiliyordum, ne de çalışabiliyordum. Hatta eve, anne ve babamın yanına dönmeye karar vermiştim. O sırada kaybedecek hiçbir şeyim yoktu. Dizinin seçmelerine katıldım" dedi.

‘Mad Men’ dizisinde Don Draper karakterinin eşi Megan’ı canlandıran Jessica Pare, beşinci sezonun ilk bölümünde Draper’e ‘Zou Bisou Bisou’ adlı 1960’lı yılların Fransızca pop şarkısını söylediği sahne ile bölüm yayınlanmadan büyük ilgi görmüştü. 2012’nin en çok konuşulan isimlerinden olan Pare'in bu pozları hayranları tarafından şimdiden yoğun ilgi görmeye başladı bile.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!