EskiÅŸehir'de genç kız parka daldı: 4 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Eskişehirde genç kız parka daldı: 4 yaralı
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 05, 2011 12:31

ESKİŞEHİR’de 18 yaşındaki Zeynep Güngör, kullandığı otomobilin direksiyon kontrolünü yitirip parka daldı. Otomobil parkta oturup sohbet eden 3 kadına çarptıktan sonra ağaca bindirerek durdu. Araçtaki bir genç kızla birlikte toplam 4 kişi yaralanırken, kazayı hafif sıyrıklarla atlatan sürücü Güngör gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Kaza, dün saat 18.30 sıralarında Zincirlikuyu Mahallesi’ndeki Zincirlikuyu Parkı’nda meydana geldi. Zeynep Güngör, yönetimindeki 34 FH 2018 plakalı otomobilin direksiyon kontrolünü yitirdi. Yoldan çıkan otomobil, parka daldı ve oturup sohbet eden 74 yaşındaki Hanife Arıkan, 73 yaşındaki Fatma Göktaş ve 67 yaşındaki Sadiye Bozan’a çarptıktan sonra bir ağaca bindirerek durdu.

Kazada, otomobil araç içerisinde bulunan 18 yaşındaki Nesibe Güler ile otomobilin çarptığı Hanife Arıkan, Fatma Göktaş ve Sadiye Bozan yaralandı. Yaralılar, Yunus Emre Devlet ile Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) hastanelerine kaldırıldı. ESOGÜ Hastanesi’nde tedavi altına alınan yaralılardan Hanife Arıkan’ın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan otomobil sürücüsü Zeynep Güngör polis tarafından gözaltına alındı. Göngör, yanından geçen bir motosiklete çarpamamak isterken direksiyon kontrülünü yitirdiğini söyledi. Zeynep Göngör, polisteki sorgusunun ardından bugün Adliye’ye sevk edildi.

 Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!