Eski sevgilisini öldürdü sanıp hayatına son verdi

Güncelleme Tarihi:

Eski sevgilisini öldürdü sanıp hayatına son verdi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2016 12:33

İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde iki hafta önce önce başından vurularak ağır yaralanan bir kadına yapılan saldırının ayrıntıları şoke etti. Bir süre ilişki yaşadığı kadını evine girdiği sırada arkadan yaklaşarak başından vuran kişinin olaydan sonra saklandığı evde eski sevgilinin yaşam mücadelesi verdiğini bilmeden hayatına son verdiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Olay, iki hafta önce meydana geldi. Karabağlar ilçesinde taksiden inip apartmana girdiği sırada arkasından takip edilen Ö. D., silahla başından vuruldu. Kimliği belirsiz zanlı olay yerinden kaçarken, Ö.D.’nin apartmana girmesi ve arkasından takip eden kişi güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Ağır yaralanan Ö.D., ihbar üzerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı, tedavi altına alındı ve yaşam mücadelesini kaşbetmedi. 

SORUŞTURMAYLA ORTAYA ÇIKAN GERÇEK

Eski sevgilisini öldürdü sanıp hayatına son verdi

H.G olaydan sonra apatmandan çıkarken böyle görüntülendi


Olayla ilgili araştırma yapan polis güvenlik kamera kayıtlarından zanlının Ö.D. ile yaklaşık iki yıl ilişki yaşayan H.G. (51) olduğunu belirledi. Polis, H.G.’nin evine gittiğinde, H.G.’nin cesedini buldu.

Yapılan araştırmada H.G.’nin Ö.D.’yi başından vurduğu silahla hayatına son verdiği belirlendi. Ayrıca H.G.’nin bir not bıraktığı ve notta, “Özlem ile bir buçuk yıllık sevgiliydik. Sonra ayrıldık. Maddi ve manevi olarak beni bitirdi. ‘Ben bitersem sende bitersin’ dedim, inanmadı. Kararımı verdim, ölüm’’ yazısı bulundu. H.G.’nin, Özlem D.’yi öldürdüğünü sanıp intihar ettiği belirlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!