Eski sevgilinin katliam sofrası

Güncelleme Tarihi:

Eski sevgilinin katliam sofrası
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2009 00:00

Eski sevgilisi ve onun yeni erkek arkadaşıyla içki masasında tartışan Cem Akisan tabancasıyla kurşun yağdırdı. Sevgililer yaşamlarını yitirirken evde bulunan bir kişi de yaralandı.

BURSA İnegöl’de, Cem Akisan (37), bir süre önce kendisinden ayrılan eski sevgilisi Dilek Çiftçi (20) ve onun yeni sevgilisi Ömer Çelik’le (37) dün sabah 05.45 sıralarında bir araya geldi. Evde alkol içilerek başlayan konuşma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bu sırada tabancasını ateşleyen Akisan, Çiftçi ve Çelik’i başlarına birer kurşun sıkarak öldürdü, evde bulunan ortak arkadaşları Bülent Yıldırım’ı da (37) yaraladı. Yıldırım’ı hastaneye götürmek üzere dışarı çıkan Akisan, olay yerine gelen polisler tarafından evin yakınlarında yakalandı. “Bize kırmızı bir araçtan ateş edildi, arkadaşımı hastaneye götürüyorum” sözlerini inandırıcı bulmayan polis, Cem Akisan’ı gözaltına alırken Yıldırım’ı hastaneye gönderdi. Akisan verdiği ilk ifadede çifte cinayeti itiraf etti. Ölen Çelik’in yaralama suçundan sabıkalı olduğu ve 1 ay önce Bursa’da meydana gelen araç kurşunlama olayının şüphelisi olarak arandığı bildirildi.

Bilkent mezunu

Cem Akisan’ın Bilkent Üniversitesi Kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimarlığı Bölümü mezunu olduğu öğrenildi. Çifte cinayetin ardından yakalanan Akisan’ın üzerindeki 2 tabancadan birini polise teslim ettiği, diğerini ise külotuna sakladığı belirlendi. Emniyet Müdürlüğü’ndeki üst aramasında külotundan silah çıkan Akisan, sorgusundan sonra adliyeye sevk edilecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!