Eski sevgili evi bastı: 3 ölü, 1 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Eski sevgili evi bastı: 3 ölü, 1 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2007 00:00

Kendisini terk ederek kocasına dönen 3 çocuk annesi eski sevgilisinin evini basan Faruk Aydın kurşun yağdırdı. Sevgilisi ile oğlunu öldüren, kızını da yaralayan çılgın adam başına sıktığı kurşunla intihar etti.

TARABYA’da dün sabah 08.00 sıralarında, Faruk Aydın (35), kendisini terk ederek kocasına dönen 3 çocuk annesi eski sevgilisi Şemsi Şimşek’in (44) evini bastı. Aydın, iddialara göre, daha önce evli olduğu halde aşk yaşadığı Şemsi Şimşek ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Faruk Aydın, tabancası ile rastgele ateş etti. Bu sırada okula gitmek için evden çıkan Şemsi Şimşek’in oğlu Emre Şimşek (14), silah sesi üzerine geri döndü.

Dizlerinden vuruldu

Aydın, tabancayı içeri giren Emre’ye doğrulttu. Şemsi Şimşek ise korumak istediği oğlu Emre ile eski sevgilisinin arasına girdi. Aydın, art arda ateş edince Emre kafasından, annesi Şemsi Şimşek sırtından ve kafasından yaralandı. Aydın, evde bulunan Şemsi Şimşek’in kızı Ayşegül Şimşek’i (21) de vurduktan sonra silahı kafasına dayayarak ateşledi. Anne ve oğlu ile Faruk Aydın ölürken, dizlerinden yaralanan Ayşegül Şimşek, İstinye Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!