Eski metresi Iacub: DSK’yı jambon yapmalı

Güncelleme Tarihi:

Eski metresi Iacub: DSK’yı jambon yapmalı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2013 19:03

ABD’de tecavüz suçlamasıyla yargılandığı davadan tazminat ödeyerek kurtulan ve ülkesi Fransa’da fuhuş şebekesi yönetmekle suçlanan eski IMF Başkanı Dominique Strauss Kahn’a (DSK) bir darbe de eski metresi vurdu.

Haberin Devamı

Evli DSK ile geçen yıl yedi ay süren bir ilişki yaşayan hukukçu ve yazar Marcela Iacub, bugün piyasaya çıkan ve adını, yarı insan-yarı hayvan bir kahramana aşık olan güzel bir kadının hikayesini anlatan “Belle et Bete” (Güzel ve çirkin) masalından alan kitabında sert ifadeler kullandı.

DSK’dan isim vermeden “yarı insan-yarı domuz” diye bahseden Iacub, kitapta şöyle diyor:

DOMUZLARIN KRALISIN
“Hayatımın en şiirsel, en yoğun, en zalim, en güzel, en güçlü ilişkisiydi. Senin aynı anda bir et ya da bir şair, zorba ya da yeryüzünün en ince sanatçısı olabilen tuhaf ikilemini anlamam zaman aldı. Sen sadece bir domuzdun, hem de domuzların kralı. Bu konuda sen büyüksün.”

MAHKEME MASRAFI OLMASIN
“Sen bir toplum kurbanı değildin. Sen benim istismarcım, sen benim celladımdın. Kendi kendime, ‘Bu adamı mahkemeden mahkemeye süründürmektense, kesip domuz jambonu yapmak daya iyidir’ diyordum. Böylece en azından vergi mükelleflerine masraf olmaz, onları beslerdi.”

Haberin Devamı

ANCAK DOMUZ KEYİF ALIR

/images/100/0x0/55ea2012f018fbb8f86cc5f6

“(ABD’nin New York kentindeki Sofitel otelinde kat görevlisi olan) zavallı Afrikalı göçmen bir kadını sadece kendi büyüklüğünü göstermek için oral sekse zorlamaktan yalnızca bir domuz keyif alırdı. Zavallı kadın odaya bahşiş bırakıp bırakmadığını görmek için geri geldi. Ama bırakmamıştın.”

ÇİRKİNLER TATMİN EDİYOR
“Şaşırıyordum; çirkin kadınlar seni daha çok tatmin ediyorlardı. Eminim sen Angelina Jolie ile çirkin bir kadın arasında tercih yapsan çirkin olanı seçerdin.”

ZENGİN KARISININ KANİŞİ
“Çok az insan eşin Anne Sinclair’in kanişi olduğunu bilirdi. Sadece zengin olduğu için değil, çünkü onu terk edemediğini bildiği için de. Çünkü bu lüks hayat, senin için reddedilemeyecek kadar renkliydi."

ELYSEE ALEM YERİ OLURDU
"Seçilsen, Fransa cumhurbaşkanlığı sarayı Elysee’yi; asistanların, kölelerin, çalışma arkadaşların, alem organizatörlerin ve en karanlık dürtülerini tatmin etme sanatı uzmanlarınla dev bir seks alemine, bir bara çevirirdin."

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!