Eşini, oğlunu, sonra da kendini vurdu

Güncelleme Tarihi:

Eşini, oğlunu, sonra da kendini vurdu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2010 11:20

ÇORUM'da oturan 65 yaşındaki Nebi Gündoğdu, boşanmak üzere olduğu ikinci eşi 36 yaşındaki Gülay Gündoğdu ve oğlu 16 yaşındaki Ejder Gündoğdu'nu öldürdükten sonra yaşamına son verdi.

Olay, bu sabah Yavruturna Mahallesi Esnaf Evler 6'ncı Sokak Karsu Apartmanı'nın 2'nci katında meydana geldi. Şiddetli geçimsizlik nedeniyle bir süreden bu yana ayrı yaşayan Nebi Gündoğdu ve Gülay Gündoğdu çifti bu sabah evde yeniden tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Almanya'dan işçi emeklisi olan Nebi Gündoğdu, ruhsatsız tabancasıyla eşi, ardından oğlu Ejder Gündoğdu'nun başına ateş ettikten sonra silahı başına dayayarak tetiği çekti.

Komşuları silah sesini duyunca ambulans ve polis ekiplerini çağırdı. Eve giren ekipler Gündoğdu ailesi fertlerini kanlar içerisinde yerde buldu. Yapılan incelemede Gülay Gündoğdu'nun ölüğü belirlendi. Nebi Gündoğdu ise kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. Çiftin ağır yaralı oğlu Ejder Gündoğdu ise, ağır yaralı olarak Çorum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ejder Gündoğdu da tüm müdahalelere rağmen öldü.

Olayı duyan yakınları eve gelerek sinir krizi geçirdi. Gülay Gündoğdu'nun bir süreden bu yana eşinden ayrı olarak İstanbul'da bulunan ablası Gülseren Yılmaz'ın yanında kaldığı belirtildi. Boşanma davaları nedeniyle dün Çorum'a gelen ve bu akşam tekrar İstanbul'a dönmeyi planlayan Gündoğdu'nun sabah eşiyle görüşmek üzere eve gittiği belirtildi. Gülay Gündoğdu'nun annesi Nazagül Yılmaz da gözyaşlarına boğularak, “Yavrum ‘Ben sana gitme' dedim. Beni dinlemedin” diyerek ağıt yaktı. Konuyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!