Eşini 16 kez şikayet etti ve öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Eşini 16 kez şikayet etti ve öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2007 16:01

Konya'nın Seydişehir İlçesi'nde, önceki gün eşi Ümit Tütüncü'yü 5 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan 35 yaşındaki İklime Tütüncü, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İklime Tütüncü'nün, 2 yıllık evliliği süresince kendisini sürekli döven eşi hakkında 16 kez savcılığa suç duyurusunda bulunduğu ortaya çıktı. İklime Tütüncü'nün, 2 kez eşinden kaçarak Konya'daki Kadın Yaşamevi'ne sığındığı öğrenildi.
Seydişehir'de geçen salı günü gözaltına alındıktan sonra polisteki ifadesinde eşini bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf eden İklime Tütüncü, dün gece çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ümit Tütüncü ile 2005 yılında ikinci evliliğini yapan İklime Tütüncü'nün, eşinden sürekli şiddet gördüğü için 16 kez savcılığa şikayette bulunduğu ortaya çıktı.

Ümit Tütüncü'nün eşine şiddet uygulaması nedeniyle 18 ay hapis cezası aldığı ve itiraz nedeniyle dosyanın halen Yargıtay'da olduğu bildirildi. İklime Tütüncü'nün şiddet yüzünden daha önce 2 kez Konya'daki Kadın Yaşam Evi'ne sığındığı da belirlendi. 8 haftalık hamile İklime Tütüncü'nün daha önce de bir evlilik yaptığı ve bu evliliğinden olan 2 çocuğunun önceki eşinde kaldığı öğrenildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!