Eşi ve 2 çocuğunu yakmakla suçlanan Demir, intihar etti

Güncelleme Tarihi:

Eşi ve 2 çocuğunu yakmakla suçlanan Demir, intihar etti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 1997 00:00

Haberin Devamı

Almanya'nın Krefeld Kenti'nde eşi Fadime'nin gayrimenkulleri ve bankadaki tasarruflarını ele geçirmek amacıyla kendi evini yakarak eşi ile iki çocuğunu öldürmekle suçlanan Aziz Demir, dün sabah Düsseldorf'daki hapishane hücresinde kendini asarak yaşamına son verdi. Alman yetkililer, Demir'in, hücresinin pencere parmaklıklarında çarşafla asılı bir halde bulunduğunu açıkladılar.

Demir intihar etmeden önce, yangından yaralı bir şekilde kurtulan ikiz kızları Gülay ve Tülay adına, diğeri de Krefeld Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Dr. Heinz Josef Paul adına iki mektup bıraktı. Aziz Demir mektuplarında suçsuz ve günahsız olduğunu yazdı.

Krefeld Eyalet Mahkemesi Basın Sözcüsü Hakim Werner Schwenzer, Demir'in cesedinin dün saat 06.00 sıralarında, hücrede bulunduğunu duyurdu. Yapılan ilk incelemelere göre olayda 2'nci ve 3'üncü şahsın etkisinin görülmediğini vurgulayan Schwenzer, tüm bulguların sanığın intihar ettiği yönünde olduğunu belirtti. Sözcü Demir'in intiharıyla davanın da kapanacağını belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!