Esenler'de yolcu için duran ÅŸoförü darbedip taksiye zarar verdiler

Güncelleme Tarihi:

Esenlerde yolcu için duran şoförü darbedip taksiye zarar verdiler
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 14, 2022 10:06

Esenler'de taksi şoförü Erol Ünal, yolcu almak için cadde üzerinde durmasına tepki gösteren motosiklet sürücüleri tarafından darbedildi. Aracın ön camını ve dikiz aynalarını kırılan saldırganlar, kaportasına da hasar verdiler.

Haberin Devamı

Esenler Menderes Mahallesi'nde taksinin şoförü Erol Ünal, yolcu almak için cadde üzerinde durunca arkasından gelen motosiklet sürücüleri korna çalarak tepki gösterdi. Ünal da el işareti yaparak 'bekleyin' dedi. Motosiklet sürücüleri, taksinin önünü keserek şoförü darbetti.

Taksinin ön camını ve dikiz aynalarını da kıran motosikletliler, kaportasına da hasar verdi. Hastanede tedavi gören taksi ÅŸoförü, saldırganlardan ÅŸikayetçi oldu.Â

Esenlerde yolcu için duran şoförü darbedip taksiye zarar verdiler

"ALDIĞIM DARBELERDEN ÖTÜRÜ RAHAT YÜRÜYEMİYORUM"

Taksi şoförü Erol Ünal hastane önünden yolcu alırken arkasından gelen 3-4 motosiklet sürücüsünün kornaya bastığını, kendisinin de 'Bir dakika yolcu alıyorum' dediğini anlattı.

Esenlerde yolcu için duran şoförü darbedip taksiye zarar verdiler

Haberin Devamı

Bu sırada motosiklet sürücülerinden birinin önünü keserek, arabanın üstüne çıktığını söyleyen Ünal, "Arabanın halini görüyorsunuz, camlarını kırdılar. Yolcu da şahit oldu. Beni darbettiler. Kapımı açıp zorla içeri girerek, beni dışarı çıkarmak istediler. Çevredekiler polis gelene kadar yardım ettiler. Onlar da kaçıp gittiler. Ambulansla hastaneye gittim. Darp raporu aldıktan sonra, karakola gidip ifade verdim. Yüzümde yara var. Ayağıma cam kırıkları battı. Aldığım darbelerden dolayı rahat yürüyemiyorum" dedi. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!