Eş katiline ömür boyu hapis istemi

Güncelleme Tarihi:

Eş katiline ömür boyu hapis istemi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2007 11:41

ADANA’da boşanmalarına rağmen birlikte yaşadığı 29 yaşındaki eşi Fadime Yılmaz’ı kendisini aldattığı gerekçesiyle bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen 31 yaşındaki Süleyman Ariç, ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanmaya başlandı.

Hürriyet Mahallesi’ndeki evlerinde 19 Temmuz’da eşini öldürdükten sonra polise teslim olup tutuklanan klima tamircisi Süleyman Ariç, Adana 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıktı. Öfkesine yenik düşüp eşini öldürdüğünü itiraf eden Ariç, “Olay günü kardeşimi Almanya’ya uğurladıktan sonra eve döndüm. Evimin kapısının açıldığını boşluktan bir erkeğin çıktığını gördüm. Eşime sorduğumda önce sustu, sonra da ‘dostum’ dedi. Öfkeme yenik düşüp bıçakladım. Kendime geldiğimde eşim kanlar içindeydi. Ambulans çağırdım. Pişmanım” dedi.

Öldürülen Yılmaz’ın annesi 51 yaşındaki Müzeyyen Yılmaz, sanık damadı hakkında şikayetçi olduğunu belirtti. Tanık olarak dinlenen Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü’nde görevli iki polis memuru, olayın yaz ayında olması nedeniyle ölenin gece kıyafetli ve sutyeninin ise koltuğun üzerinde olduğunu, ceset üzerinde sperm örneği alma yoluna gitmediklerini söyledi.

Duruşma, katil zanlısı Ariç’in akli dengesinin yerinde olup olmadığının belirlenmesi için Adana Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edilip, tanıkların dinlenmesi için ertelendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!