Erzurum ve Düzce'de okullar tatil mi?

Güncelleme Tarihi:

Erzurum ve Düzcede okullar tatil mi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2020 08:28

Erzurum ve Düzce'de bugün okullar tatil mi sorusu, sabah saatlerinde her iki ilde ikamet eden öğrenciler ve velileri tarafından araştırılmaya başlandı. Hava muhalefeti ve yarattığı olumsuzluklar neticesinde pek çok ilde okulların tatil edildiği iller arasında Erzurum ve Düzce'nin olup olmadığı merak konusu oldu. Peki, Düzce'de ve Erzurum'da okullar tatil mi oldu? İşte, valiliklerin yaptığı açıklamalar ve detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Erzurum'da ve Düzce'de okullar tatil mi sorusu, öğrencilerin, velilerin ve eğitimcilerin sabah saatlerinde araştırdığı konular arasında yer almaya başladı. Erzurum ve Düzce'de okullar tatil mi edildi? İşte, o konu hakkında bazı bilgiler

ERZURUM'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Erzurum'da olumsuz hava koşulları nedeniyle 6'sında taşımalı olmak üzere 20 ilçede eğitime 1 gün ara verildi.

Valilikten yapılan açıklamada, Palandöken, Yakutiye, Aziziye, Çat, Aşkale, Pasinler, Tekman, Horasan, Karayazı, Köprüköy, Narman, Şenkaya, Hınıs ve Karaçoban'da olumsuz hava koşulları, soğuk ve buzlanma nedeniyle tüm okulların 11 Şubat Salı günü tatil edildiği duyuruldu.

Açıklamada Oltu, İspir, Olur, Pazaryolu, Tortum ve Uzundere ilçelerinde de taşımalı eğitime yarın ara verildiği belirtildi.

Ayrıca aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engellilerin de idari izinli olacağı açıklandı.

Haberin Devamı

DÜZCE'DE OKULLAR TATİL Mİ?

Düzce'de okullar pazartesi günü 1 günlük tatil edilmişti. Bugün valilikten tatil ile alakalı herhangi bir açıklama yapılmadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!