Erzincan'da ahşap evde çıkan yangın 4 eve daha sıçradı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2022 15:03

Erzincan'ın Kemaliye ilçesindeki ahşap evde çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle diğer evlere sıçradı. Toplam 5 evde etkili olan yangın saat 15:00 sıralarında kontrol altına alındı. Bir kişinin de dumandan etkilendiği yangın nedeniyle çok sayıda ağaç da zarar gördü

Haberin Devamı

Kemaliye ilçesine bağlı Yeni Mahalle'de öğle saatlerinde ahşap evde çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle diğerlerine sıçradı. Toplam 5 evde etkili olan yangına müdahale için bölgeye Kemaliye Belediyesi ile çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi gönderildi.

Erzincanda ahşap evde çıkan yangın 4 eve daha sıçradı

Ekipler, alevleri söndürmek için çalışma başlattı. Yangın nedeniyle 1 kişinin de dumandan etkilendiği belirtildi. Yangında çok sayıda ağacın da zarar gördüğü belirtildi. 

AFAD AÇIKLADI: KONTROL ALTINA ALINDI

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), yangının saat 15:00 sıralarında kontrol altına alındığını duyurdu.

AFAD'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Erzincan’ın Kemaliye ilçesinde meydana gelen yangın, ekiplerin yoğun çalışması sonucunda saat 15.00 itibarıyla kontrol altına alınmış olup, soğutma çalışmaları devam etmektedir. Yangından etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız."

Haberin Devamı

YANGIN 5 SAATTE KONTROL ALTINDA

Erzincan'ın Kemaliye ilçesinde 5 evi saran alevler, ekiplerin 5 saatlik müdahalesi sonucu kontrol altına alınıp, söndürüldü. Bölgede soğutma çalışması başlatılırken, evlerin kullanılamaz hale geldiği belirtildi. 

Erzincanda ahşap evde çıkan yangın 4 eve daha sıçradı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!