Erken gelen en önden izleyecek

Güncelleme Tarihi:

Erken gelen en önden izleyecek
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2010 15:54

U2 konserinde kapılar 13.00’de açılacak. İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’na gidiş gelişlerde kolaylık sağlamak için ulaşım alternatifleri belli oldu.

Haberin Devamı

Erken gelen ilk 2500 kişi konseri en önden izleyecek

6 Eylül 2010'da saat 21.00’de başlayacak U2 konserinden önce, saat 19.30’da İngiltere’nin en önemli alternatif rock gruplarından Snow Patrol sahne alacak.  Kapılar 13.00’de açılacak.  İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’na gidiş gelişlerde kolaylık sağlamak için ulaşım alternatifleri belli oldu.

Atatürk Olimpiyat Stadı’na erken gelmek hem ulaşımı kolaylaştırırken hem de 100 TL üzerinden satışa sunulan saha içi bilete sahip olan müzikseverlere konseri en önden izleme şansını verecek. Alana gelen saha içi bilete sahip ilk 2500 müziksever “inner circle(iç daire)” ismi verilen özel bölüme girerek efsanevi grup U2’yu en önden izleme şansını bulacak.

Erken gelin, toplu taşıma kullanın

2010 yılının en büyük etkinliği olacak “U2 360° Tour” İstanbul konseri şimdiye kadar Türkiye’de gerçekleştirilmiş en büyük ve en kalabalık stad konseri olacak. Konsere geliş gidişlerin rahat bir şekilde gerçekleşmesi için Pozitif ve IKSV, Atatürk Olimpiyat Stadı’na ulaşım için alternatifli rotalar ve farklı merkezlerden üzerinden U2 konserine özel seferler organize etti. Toplu taşıma ve özel seferler sayesinde Atatürk Olimpiyat Stadı’na kolayca ulaşılabilecek. Konser sonrası dönüşte yine aynı hatlar üzerinden konulacak ek seferlerle İstanbul’un çeşitli merkezlerine sorunsuz ulaşım imkanı olacak.

Haberin Devamı

Stada Yakın Özel Sefer Noktaları

Tren: Halkalı tren istasyonu
Metrobüs: Avcılar-Zincirlikuyu-Söğütlüçeşme metrobüs hattı (34) Yenibosna durağı
Hafif Metro: Aksaray-Havalimanı hafif metro hattı (M1) hattı Yenibosna durağı
Otobüs: İ.E.T.T Yenibosna durağı 

Sirkeci-Halkalı banliyö treni hattı ile

T.C.D.D. Sirkeci-Halkalı yönündeki banliyö treni ile son durak olan Halkalı istasyonunda inilerek buradan Olimpiyat Stadı’na kalkacak olan U2 konserine özel otobüslerle konser alanına ulaşılabilecek.

Metrobüs ile

Avcılar-Zincirlikuyu-Söğütlüçeşme metrobüs hattı ile Yenibosna durağında inilerek buradan Olimpiyat Stadı’na kalkacak olan U2 konserine özel otobüslerle konser alanına ulaşılabilecek.

Haberin Devamı

 Aksaray-Havalimanı hafif metro hattı ile

Aksaray-Havalimanı hafif metro hattı ile Yenibosna durağında inilerek buradan Olimpiyat Stadı’na kalkacak olan U2 konserine özel otobüslerle konser alanına ulaşılabilecek.

Özel araç ile ulaşım

 Stad çevresindeki metro inşaatı nedeniyle stadın Doğu – Kuzey bağlantı yolları kullanılamamaktadır. Stada gelmek için 0-3 Karayolu’nun (TEM) Mahmutbey Gişeleri’ne gelmeden Atatürk Olimpiyat Stadyumu Batı – Güney tabelalarını takip ederek TEM Kuzey Yan Yol’a girmek gerekmektedir. Bu yola giren araçlar tabelalar ve yönlendirme ekipleri aracılığı ile stadın ilgili otoparklarına yönlendirilecektir.

 

 

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!