Erkekler evdeymiş

Güncelleme Tarihi:

Erkekler evdeymiş
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 1998 00:00

Haberin Devamı

Ortaköy'deki tecavüz olayının sürpriz tanığı perdeci, 7 sanığın eve kadınlar tarafından alındığını ileri sürdü.

Fotomodel üç kıza tecavüz olayında şok gelişmeler yaşanıyor. Olay gecesi eve perde takmak için gelen görgü tanığı Sabri Özer, polise verdiği ifadede ‘‘Sanıklar kapıyı kırmadı. Onları içeri Hülya Bilgin aldı’’ iddiasında bulundu. Bilgin ile Antalya'dan tatilden dönerken otobüste tanıştığını söyleyen perdeci, ‘‘Bana Genç TV'de sunuculuk yaptığını söyledi. Daha sonra arayıp perde siparişi verdi. Olay gecesi perdeleri diken Cem adlı arkadaşımla beni, BMW otomobille gelen bir erkek alıp, Ortaköy'deki eve götürdü. Saat 22.00'yi geçiyordu. Perdeleri taktık. Birer içki içtik. Zil çaldı, kapıyı Hülya açtı. Yakalanan erkeklerden 4'ü gelmişti. İşimiz bittiği için izin isteyip ayrıldık’’ dedi.

Bizi yakıyorlar

Tecavüz suçlamasıyla ifadeleri alan 7 sanık, daha önce Hülya Bilgin'i çok iyi tanıdıklarını, daha önce kendilerine kadın pazarladığını iddia ettiler. Para vermedikleri için başlarının derde girdiğini söyleyen sanıklar, ‘‘İddia edildiği gibi para ve mücevher almadık. Göz göre göre bizi yakıyorlar’’ dediler. Yakalanan sanıklar İlyas Dalgın, Oğuz Laçin ve Murat Yuvacı'yı teşhis etmek için dün tekrar Asayiş Şube Müdürlüğü' ne getirilen Hülya Bilgin, G.B ve Hazal Sümer fenalık geçirdi.

Yöneticiye saldırdı

Öte yandan Hazal Sümer, Halkalı'da oturduğu apartmanın yöneticisinin eşi Tülin Başal'a, ‘‘İşte beni fuhuş yapıyor diye şikayet eden p....'in karısı’’ diyerek saldırınca karakolluk oldu. Aldığı tekmeler nedeniyle sağ bacağında 5 santim derinliğinde bir yara olan lise öğretmeni Tülin Başal'ın şikâyeti üzerine Hazal Sümer'in ifadesi alındı. Yönetici Mevlana Başal, Sümer ve arkadaşlarının televizyon kanallarında gösterildiği gibi masum kişiler olmadığını ileri sürdü.

Fenalık geçirdiler

İkinci kez geldikleri Asayiş Şube Müdürlüğü'nde yakalanan 3 sanığı teşhis eden fotomodel kızlar, bir ara fenalık geçirdiler. Kamuoyunun kendilerine suçlu gibi davrandığını söyleyen üç kadın, ‘‘Biz kimseyle para karşılığı birlikte olmadık. Tecavüze uğradık’’ diye yakındı.

Karakolluk oldular

Tecavüz olayının ardından Halkalı'daki evine giden Hazal Sümer, kendisini ihbar ettiği gerekçesiyle apartman yöneticisinin eşi Tülin Başal'a saldırdı. Başal'ın şikayeti üzerine karakola götürülen Hazal'ın ifadesi alındı.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!