Erkek Zeynep: Bıçağı çektim ama kullanmadım

Güncelleme Tarihi:

Erkek Zeynep: Bıçağı çektim ama kullanmadım
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2008 14:08

Adana’da arkadaşının erkek arkadaşı 18 yaşındaki Fatih Yoldaş’ı bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen 18 yaşındaki erkek görünümlü Zeynep Y., tutuklandığı mahkemede olayı ayrıntılarıyla anlattı. Zeynep Y., bıçağını çektiğini ancak kimseyi bıçaklamadığını iddia ederek, “Ben yerdeydim Fatih’in nasıl bıçaklandığını görmedim” dedi.

Haberin Devamı

Cemalpaşa Postanesi arkasında bir hafta önce 17 yaşındaki S.K. ile gezerken çıkan kavgada, arkadaşı 17 yaşındaki P.K.’nın arkadaşı olan Nezihe Yalvaç Anadolu Turizm Otelcilik Meslek Lisesi öğrencisi Fatih Yoldaş’ı öldürdüğü iddia edilen Zeynep Y., önceki gün Adliyeye sevkedildi. Nöbetçi 3’üncü Sulh Ceza Mahkemesi’nde ‘Kasten öldürme’ suçundan tutuklanan Zeynep Y., cinayet suçlamasını kabul etmedi. Adana İdmanyurdu’nun kadın futbol takımında bir süre futbol oynayan ve gözlükçüde çalışan Zeynep Y., liseli Yoldaş’ın öldürülme olayını şöyle anlattı:

‘ÖLECEĞİMİ SANDIM’

“Kola almak üzere dışarı çıkmıştım. Arkadaşım S.K. yanımdaydı. P.K.’yı gördük. P.’nin babasının cezaevine gireceği söyleniyordu. Girip girmediğini merak ettiğimden P.’ye sormak istedim. Ancak, P.’nin yanında erkek arkadaşı vardı. Bu nedenle sormadım. S.’den P.’yi çağırmasını istedim. P.’nin erkek arkadaşı benim görüntüm ve tavırlarımdan dolayı erkek olduğumu düşünebilirdi. P.’nin erkek arkadaşı Fatih yanımıza geldi. P. beni ‘aile dostumuz Zeynep’ diye tanıştırdı. Fatih tanışmak için elimi sıkmak istedi. Elimi uzattığımda şiddetli şekilde sıktı ve bırakmadı. Ben ‘Arkadaş git’ diyerek gitmesini söylediğimde üzerime saldırıp başıma yumruk vurdu. Aldığım darbe ile duvara çarptım. O sırada üzerime 6 - 7 kişi saldırdı. Nerdeyse öleceğimi sandım. Başımdan iki bıçak darbesi ve taş ile yaralandım. Belime kadar kan geldiğini gördüm. Cebimdeki çakı bıçağımı çıkardım. Ancak, bıçağı hiç kullanmadım. Kendimi savunmak için bıçağı kullanmak istedim. Kullanma fırsatım olmadan elimden aldılar. Fatih’i ben bıçaklamadım. Ben yerdeydim. Gözümü açtığımda Fatih’i görmedim. Fatih’in nasıl bıçaklandığını bilmiyorum. Olayda 3-4 tane bıçak vardı. Bana saldıran kişiler Fatih’in arkadaşlarıydı.”

Haberin Devamı


Öldürülen Yoldaş’ın kız arkadaşı P.K.’nin olaydan sonra psikolojisinin bozulduğu, evden çıkmadığı belirtilirken, yakınlarına katil zanlısı Zeynep Y’nin olay sırasında elinde bıçak gördüğünü ancak kimseyi bıçaklamadığını söylediği iddia edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!