Erdoğan'dan BDP'ye sert eleştiri

Güncelleme Tarihi:

Erdoğandan BDPye sert eleştiri
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2012 12:15

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Valiler Toplantısı”nda konuştu.

Haberin Devamı

BDP'yi sert sözlerle eleştiren Erdoğan konuşmasında şu mesajları verdi:

PKK 90’lı yıllardan itibaren çocukları aktif olarak kullanıyor. Sadece dağda değil maalesef şehirlerimizde de 7 yaşında çocuklar terör örgütü tarafından kullanılıyor ve polislerimize taş atıyorlar.

Terör örgütüyle duygusal bağ içinde olanlar bunu göremez. İpin ucu kimin elindeyse onlar o yöne gider. Haftalardır Uludere olayını istismar ediyorlar. Biz Uludere ile ilgileniyoruz ilgilenmeye devam edeceğiz.

Peki bunlar bu çocuklarla ne zaman ilgilenecekler. Terör örgütü içindeki infazlar ve vahşetle ne zaman ilgilenecekler. Bunlar ne terör olaylarına kurban verdiğimiz masum insanları ne de terör örgütü içindeki infazları sorgulayabilirler.

Faili meçhuller araştırıldıkça, toprak kazıldıkça, bir ucu Ergenekon'u savunan statüko partilerine, diğer ucu da örgütün kuklası haline gelmiş bu partiye dokunur. Faşizm, baskı, susturma, sindirme,  tehdit, bir siyasi partinin yöntemi olamaz, bir siyasi partinin temelleri bunlar üzerine kurulamaz. Eğer kurulursa işte o zaman karanlık konuların üzerine gidemez

Haberin Devamı

Devlet içindeki çetelerle PKK arasındaki kanlı ittifak belli ülkelerle PKK arasındaki kanlı ittifak suratlarına çarpacağı için sorgulayamazlar.

VALİLERE ÇAĞRI

Yeri gelecek hanımlarınızı alacaksınız yanınıza, tabi beyinizi de alacaksınız yanınıza, kapı kapı dolaşacaksınız. Kimin bacası tütüyor, kimin bacası tütmüyor diye bakacaksınız.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!