Erdoğan: Yarın Gezi Parkı boşaldı boşaldı

Güncelleme Tarihi:

Erdoğan: Yarın Gezi Parkı boşaldı boşaldı
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 15, 2013 19:03

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Ankara'daki Sincan mitinginde Gezi Parkı ve Taksim Meydanı hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İşte Erdoğan'ın konuşmasından Gezi Parkı ile ilgili olan en önemli bölümler:
Â

TAKSÄ°M DAYANIÅžMA'DAN BAÅžBAKAN ERDOÄžAN'A CEVAP

Kardeşlerim önce Taksim Gezi Parkı’nda hala kalan var mı bilmiyorum. Bakın olay bir yargı süreci içindedir. Yargı süreci içinde olan bu olayda hala orada durmanın bir anlamı yoktur. Bunun yanında bir şey söyledim. Yargı ne tür karar verir bilemem. Lehte de karar verse, İstanbul kalkar halk oylamasını yapar. Halk eğer diyorsa ki ben o parkı korumak suretiyle bir şehir müzesi istiyorum, o zaman biz bu talebi yerine getiririz. Çünkü biz Haziran seçimleri öncesinde, İstanbul’a vaat ettik. İstanbul bizim bu projelerimize evet dedi. Halkımıza biz de anlatacağız. Halkımız ne karar verirse, biz ona uyarız.

Haberin Devamı

Şu anda orada duran kardeşlerim varsa, orayı lütfen terk etsinler. İyi niyetlilere terk edin diyorum. Orası İstanbullularındır. Orası illegal örgütlerin işgal mekanı değildir. Yarın İstanbul mitingimiz var. Çok açık net söylüyorum. Taksim Meydan boşaldı, boşaldı. Boşalmadığı takdirde artık bu ülkenin güvenlik güçleri boşaltmayı bilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!