Erdoğan para babaları ile buluştu

Güncelleme Tarihi:

Erdoğan para babaları ile buluştu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2007 10:38

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ABD'deki temaslarının son gecesinde paraya yön veren çeşitli fon yöneticileri ile Waldorf Astoria otelinde bir araya geldi.

Bir trilyon dolara yakın parayı yöneten, 16 Amerikan ve Türk şirketinin üst düzey yöneticilerinin katıldığı toplantıda, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Nazım Ekren, Dışişleri Bakanı ve Başmüzakereci Ali Babacan, Ekonomiden sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Şimşek, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Edibe Sözen, Washington Büyükelçisi Nabi Şensoy da yer aldı.

Yaklaşık bir saat süren toplantının ardından, herhangi bir resmi bir açıklama yapılmadı. Bir trilyon dolarlık fonları yöneten, 16 Amerikan ve Türk şirketinin üst düzey yöneticilerinin katıldığı toplantıda, Bear Sterns, Goldmen Sachs, Soros Mangement, Swiss RE, News Corporation, Aetna and Apollo AlternetivE Assets gibi Amerikan şirketlerinin üst düzey yöneticileri ile Türkiye'den Akfen Holding TAV, Tekofaks, Atasay Grup ve Doğuş Grup gibi Türk şirketlerinin de üst düzey temsilcileri yer aldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!