Erdoğan’ın konuşacağı konferansın biletleri tükendi

Güncelleme Tarihi:

Erdoğan’ın konuşacağı konferansın biletleri tükendi
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2009 15:19

G-20 Zirvesi'ne katılmak için İngiltere'ye gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Londra'da ‘Chatham House' adı ile bilinen İngiltere Kraliyet Uluslararası İlişkiler Enstitüsü'nde düzenlenecek ‘Global Ekonomik Kriz ve Türkiye' isimli konferansa katılacak.

Chatham House, Erdoğan’ın ‘Global Ekonomik Kriz ve Türkiye' konusunda vereceği konferansın biletlerinin şimdiden tükendiğini açıkladı. Konuşmaya büyük ilgi olduğunu ifade eden yetkililer, dinleyici olarak İngiltere’nin her kesiminden araştırma görevlileri ve düşünürün katılacağını ve Başbakan'a soru sorma fırsatı yakalayacaklarını belirtti.

Londra’da bulunan İngiltere Kraliyet Uluslararası İlişkiler Enstitüsü ‘Chatham House'da düzenlenecek ‘Global Ekonomik Kriz ve Türkiye' isimli konferans 3 Nisan Cuma günü gerçekleştirilecek.

Londra'da dünya liderlerinin katılacağı G-20 Zirvesi için yarın Londra’ya gelecek Başbakan Erdoğan'ın zirve başta olmak üzere İngiltere'de yoğun bir programı var. Erdoğan finansal kriz sonrasında dünyanın nasıl şekilleneceğine yönelik önemli kararlar alınması beklenen 2 Nisan’da gerçekleştirilecek zirve toplantısının hemen ardından Oxford Üniversitesi'nde, ‘Türkiye, Avrupa ve İslam Dünyası' konulu konferansa da konuşmacı olarak katılacak. Erdoğan’ın burada da kalabalık topluluğa seslenmesi bekleniyor. Erdoğan ayrıca, İngiltere Başbakanı Gordon Brown’un, G20 zirvesi nedeniyle Londra'ya gelecek olan dünya liderleri ve eşlerine 1 Nisan tarihinde başbakanlık (10 Downing Street) binasında vereceği yemeğe katılacak. Erdoğan’ın aynı gün erken saatlerde Buckhingam Sarayı’nda Kraliçe Elizabet’in liderlerle tanışma toplantısına da katılması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!