Erdoğan AKP teşkilat yöneticilerini topluyor

Güncelleme Tarihi:

Erdoğan AKP teşkilat yöneticilerini topluyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2007 13:08

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Genç Parti'nin eski reklamcısı Ali Taran'la partisinin seçim kampanyasını yürütmesi konusunda anlaşma aşamasının ardından, yarın da partinin tüm teşkilat yöneticilerini, "seçim startı" boyutu kazanacak bir toplantı için Ankara'ya çağırdı.

Haberin Devamı

Reklamcı Ali Taran, Başbakan Erdoğan'la İstanbul'da yaptığı üstüste iki görüşmenin ardından dün AKP MYK toplantısına katılarak, parti yönetimiyle tanıştı. Taran, toplantıda seçim kampanyasının yönetimindeki firmaya verilmesi halinde seçimde AKP için yürüteceği kampanya teknikleri hakkında AKP yöneticilerine sunum yaptı.

Taran'ın partinin tanıtım ve kampanyasını yürüten Erol Olçak yönetimindeki Arter Reklam'la birlikte çalışıp çalışmayacağı konusunda karar aşamasına gelindi.

Seçime ilk ciddi hazırlık anlamı taşıyan bu gelişmenin ardından her ay düzenli olarak yapılan il başkanları toplantısının bu ayki muhtevasında değişikliğe gidildi. Erdoğan'ın talimatıyla AKP'nin yarın gerçekleştirilecek Şubat ayı il başkanları toplantısı, katılımcıları açısından genişletilmiş toplantıya dönüştürüldü. Toplantıya AKP'nin tüm büyükşehir ve il belediye başkanlarıyla, Türkiye genlindeki tüm kadın ve gençlik kolları il başkanları da davet edildi. Toplantı, genişletilmiş boyutuyla milletvekillerinin de katılacağı öngörüldüğünden, genel merkez yerine Sheraton Oteli'ne alındı.

Teşkilat çalışmalarına ilişkin raporların bizzat Başbakan Erdoğan tarafından değerlendirileceği toplantıda, hükümet, parti ve TBMM grubunun çalışmaları hakkında sunuşlar yapılacak. Toplantıda ayrıca güncel ekonomik ve siyasal gelişmeler hakkında teşkilatın bilgilenmesine yönelik değerlendirmeler yapılarak seçim sürecinde işlenecek tezler üzerinde durulacak. İl başkanlarının görüşleri de dinlenerek teşkilatın talepleri öğrenilecek.

Genişletilmiş teşkilat toplantısında Başbakan Erdoğan'ın seçim süreciyle ilgili yeni mesajlar vermesi de bekleniyor. Toplantının bu niteliği nedeniyle parti içinde Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı konusunda yeni bir işaret verip vermeyeceği beklentileri de seslendiriliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!