Erbakan: AKP ve CHP ikiz kardeş

Güncelleme Tarihi:

Erbakan: AKP ve CHP ikiz kardeş
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2010 00:36

Milli Görüş Lideri Necmettin Erbakan, AK Parti ve CHP'yi eleştirdi. Her iki partininde birbirinden farkı olmadığını dile getiren Erbakan, “AKP ile CHP arasında ne fark var.

Kalp gözünüzünle bakın. Bunların ikisi de AB’ye girmek istiyor. AB'ye girmek ne demek. Hristiyan birliğine girmek demek. AB temizlik bilmez, tuvalet bilmez. Tuvalete girdiği gibi çıkar. Aile yok, hayat yok. Ne büyük dalelettir. Ak Partisi de CHP'si de böyle. İkisi de faizci nizamın koruyucusu. Bunlar Yahudi tahsildarı. CHP ile AKP arasında hiç bir fark yok. Bunlar ikiz kardeş. Bu kayıkçı dövüşüne aldanmayın. AB'ye girmek en büylük akılsızlıktır” dedi.
İFTARA KATILDI
Milli Görüş Lideri Necmettin Erbakan Anadolu Gençlik Derneği Konya Şubesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Konya Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen iftar yemeğine yaklaşık 2 bin kişi katıldı. Makam otomobiliyle sosyal tesislere gelen Necmettin Erbakan, ‘Mücahit Erbakan’ ve ‘Hocamıza sadakat şerefimizdir’ sloganları ile ile karşılandı. Karşılama sırasında kısa süreli izdiham yaşandı. ‘Mücahit Erbakan’ sloganlarıyla konuşmasına başlayan Erbakan, Ak Parti ve CHP'yi eleştirirken dünyada siyonizmin hakim olduğunu vurguladı.
‘DÖNÜM NOKTASINDAYIZ’
İnsanlığın siyonizmin elinde olduğunu ifade eden Erbakan, “Milli Görüş ile insanlığı kurtacağız veya insanlık siyonizm ile yok olacak. Bir dönüm noktasındayız. Bu zulümlerden kurtulmak Milli Görüş ile mümkündür. ABD'nin doların üzerinde Amerikan doları yazıyorsa da siyonizm parasıdır. Üzerinde yahudinin zafer mührü vardır. 13 katlı piramit iş birlikçileri gösterir. Rotary, Lions kulubü ecemi erat mayene istasyonudur. Dünyanın yönetimi siyonizmin elindedir. Bir elinde dolar öbür elinde işbirlikçileri ile hakimiyetini kurmaktadır. Dünyada yılda 75 trilyon dolar harcama yapılıyor ve bunun 37,5 trilyon doları Yahudi'nin” dedi.
SİYONİZMİ TİMSAHA BENZETTİ
Siyonizmi timsaha benzeten Erbakan şunları şöyledi: “Dünyada nerede para varsa, Yahudi orada bir havuz yapmış, hortum salmış, pompa koymuş sömürüp duruyor. Hepimiz Yahudi'ye çalışıyoruz. Milli Görüş'ten başkası bunları konuşamaz. Konuşursa başına çekici indirirler. Bir kurtuluş lazım ve bu kurtuluş Milli Görüş'tür. Bugün de başka çare yoktur. Mutlaka Milli Görüş'e dönmek lazım. Siyonizm bir timsah haline gelmiştir. Üst çenesi Amerika'dır. Avrupa Birliği alt çenesidir. İsrail bunun sadece kuyruğudur. Müslüman ülkelerin yöneticilerinin, siyasetcilerinin, işadamlarını bir kısmı da bunun gövdesini teşkil ediyor. Siyonizm insanlığı yok olmaya götürüyor” dedi.
‘AKP İLE CHP ARASINDA FARK YOK’
AKP ile CHP arasında hiç bir fark olmadığını ve kayıkçı dövüşü yaptığını belirten Erbakan, “AKP ile CHP arasında ne fark var. Kalp gözünüzünle bakın. Bunların ikisi de AB'ye girmek istiyor. AB'ye girmek ne demek. Hıristiyan birliğine girmek demek. AB temizlik bilmez, tuvalet bilmez. Tuvalete girdiği gibi çıkar. Aile yok, hayat yok. Ne büyük delalettir. Ak Partisi de CHP'si de böyle. İkisi de faizci nizamın koruyucusu. Bunlar Yahudi tahsildarı. CHP ile AKP arasında hiç bir fark yok. Bunlar ikiz kardeş. Bu kayıkçı dövüşüne aldanmayın. AB'ye girmek en büylük akılsızlıktır. Bunun yapacağız diyenlerin hiç birinin arkasından gidilmez. Bugüne kadar siyasi partilerin hiç birinden yeni dünya kuracağız diye bir söz işittiniz mi. Diyemezler. Çünkü bu dünya Yahudinin zulüm dünyası.”
‘ISPANAKTAN YAĞ ÇIKMAZ’
‘Ispanaktan yağ çıkmaz’ sözüyle konuşmasına devam eden Erbakan, "Öyle mileti çocuk oyuncakları ile oyalayamazsın. Bunlar bizim talebelerimiz. Arka kapıdan kaçıp futbol oynayan talebeler. Bu taleber tarihin en büyük devletini, coğrafyanın en büyük devletinin yönetimini yapamadılar. Anahtarları mutlaka getirip teslim edecekler. Hiç çaresi yok. Milli görüşten başka kurtuluş yok. Borç çıkmış 500 milyar dolara. Türkiye'nin 80 yılda yapılan borcu 10 - 20 mislini 8 yılda yaptılar. Herkes kredi kartı ile meşgul. Tarım çöktü, hayvancılık yok oldu. Köylerdeki ahırlar var ama içinde hayvanlar yok. Bütün et balık kombinelerini, şeker fabrikalarını yok ettiler. Bu insanları gördükçe yıkılıyoruz. Beş koldan önümüzdeki seçim için tedbir alıyorlar. Biz de 5 koldan taarruza geçiyoruz” diye konuştu.
‘KİMSE KÜPE GİRMEDEN SİRKE OLMASIN’
İftar yemeğine katılan diğer konuşmacılar ise Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'u eleştirdi. İsim vermeden Kurtulmuş'u eleştiren Konya Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Mustafa Özkafa, “Kimse küpe gimeden sirke olmasın. Ülkemizin tırnaklarıyla kazıyarak bu noktaya getirdiği hareket için kerameti kendinden menkul saymasın. Hocamıza Allahın izniyle tam sadakat ve bağlılığa devam edeceğiz. Eninde sonunda hocamızın öncülüğünde hedefe varacağız” dedi.
Referandum gündemi ve horoz dövüşleriyle Türkiye'nin meşgul edildiğini belirten Özkafa, “Referandum gündemi ve horoz dövüşleriyle ülkemiz meşgul edildiği için Mavi Marmara olayı gerçekleşti. Dokuz kardeşimiz katledildi ve şehit edildi. Bunun karşılığında afralar, tafralar yapıldı. Aradan bir kaç ay geçti. Sonuç nedir? İsrail özür dilemediği gibi bu katliamı gerçekleştirenlerle onur duyduğu cesaretini gösterdi. Milli görüş mühür elinde olsaydı Kırbarız” dedi.
‘KİMSENİN ERBAKAN HOCA'YI İKİNCİ PLANA ATMAYA HAKKI YOK’
Saadet Partisi'nin olaylı kongresi öncesi SP Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'u uyardığını belirten Adalet Eski Bakanı Şevket Kazan da da şunları söyledi: “2008 yılında yeni Genel Başkanımız Numan Kurtulmuş oldu. Genel Başkan Yardımcısı olarak Hocamıza, Recai Bey'e nasıl hizmet ettiysem Numan Kurtulmuş'a da hizmet ettim. Genel Başkan Yardımcısı'nın penceresinden bir genel başkan baktığı zaman etrafını görür. Ama dalkavukluk yapanların penceresinden baktığı zaman buzlu camdır göremez. Partimizin genel kongresi taşlar yerine oturduğunda yapılsaydı daha iyi olurdu. İstişareler yapılırken arkadaşlar arasında farklı düşünceler çıktı. Genel başkanıma arkadaşlar görüşlerini kağıda yazıp size versinler ve değerlendirip karar verin dedim. Herkes kağıda yazdı verdi. O yazdıklarım içinde 7'nci madde şuydu. Sizin Genel Başkan olarak ilk kongreniz. Tasfiye uyandıracak bir yola girmeyin. Bu durum, 2008 kongresinde ittifakla seçildiğiniz o günü aratır dedim. Ama maalesef kongremiz tatsız tutsuz oldu ve hala kendimizi toparlayamaya çalışıyoruz. Ama Allah'ın izniyle yeniden tek vücut olacağız. Bu birbirine küslük içinde gidemez. Onun için bu olağan kongre yapılacak ve hatalar giderilecektir. Çünkü biz milli görüşüz. Bu kongrenin neticesi bizi üzmüştür, ama Erbakan hocamızı daha fazla üzmüştür. Müsterih olun en kısa sürede bu sorunlar çözülecektir. Kongrede oy atmadan genel başkanın önünden geçerken ‘Genel Başkan Yardımcılığı nasıl yapılıyor, gördünüz mü?’ dedim. Kimsenin Erbakan hocayı ikinci plana atmaya hakkı yoktur. Bugünlere gelmemize vesile olan, cezaevlerine giren ve şikayet etmeyen bir lidere bu haksızlıklar yapılamaz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!