Enişte cinneti

Güncelleme Tarihi:

Enişte cinneti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2006 12:48

ADANA’da oto elektrikçiliği yapan 43 yaşındaki Hakkı Uluca, “Karımı benden ayırıyorsunuz” diyerek bir hafta önce ölümle tehdit ettiği baldızı 50 yaşındaki Ayşe Tapsız'ı ve kızı 16 yaşındaki Gamze Yaşkeçeli'yi bıçaklayarak öldürdü.

Bir hafta önceki tehdidin ardından şikayet edilen Hakkı Uluca'nın ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığı anlaşıldı.
Şeker hastası olan ve sağ ayak parmakları kesilen 40 yaşındaki Gülnaz Uluca, kendisine bakmadığı gerekçesiyle 10 gün önce tartıştığı eşi Hakkı Uluca’yı terkedip, eşinden boşanan ve çocuklarıyla yaşayan ablası Ayşe Tapsız’ın evine yerleşti.

Bunun üzerine Hakkı Uluca bir hafta önce baldızının evine gelip iddiaya göre “Karımı benden ayırıyorsunuz, sizin yüzünüzden aramız açılıyor” diyerek ölüm tehditlerinde bulundu. Hakkı Uluca'nın eşi Gülnaz Uluca ve baldızı Ayşe Tapsız bunun üzerine Fatih Polis Merkezi’ne başvurup şikayetçi oldu. Karakolda ifadesi alınan Hakkı Uluca serbest bırakıldı.

KAPIDA YAKALADI

Hakkı Uluca, bu sabah saat 07.00 sıralarında yeniden eve geldi. Baldızının Ticaret Borsası Lisesi’nde 10’uncu sınıf öğrencisi olan kızı Gamze Yaşkeçeli’yle apartman kapısında karşılaşan Hakkı Uluca, genç kızın boğazına bıçak dayayıp dairenin kapısına kadar sürükledi. Baldızından kapıyı açmasını isteyen Uluca, olumsuz yanıt alınca, liseli Gamze'yi bıçak darbeleriyle öldürdü. Kızının çığlıklarını duyup kapıyı açan Ayşe Tapsız da Hakkı Uluca'nın bıçaklı saldırısına uğradı. Anne- kız olay yerinde hayatını kaybetti.

Ayşe Tapsız’ın, sesleri duyarak uyanan 22 yaşındaki oğlu Uğur Yaşkeçeli, Hakkı Uluca’yı yakalamak istedi.

Yanındaki kurusıkı tabancayla merdivenlerde bir el ateş eden Uluca kaçtı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, zanlı Hakku Uluca’nın eşi Gülnaz Uluca, “Bize ‘Hepinizi öldüreceğim’ diyordu.

Biz de şikayet dilekçesi vermiştik. Dediğini de yaptı. Ablam ve yeğenim benim yüzümden öldü” diyerek gözyaşı döktü. Polis, kaçan Hakkı Uluca’yı yakalamak için araştırmalarını sürdürüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!