‘‘Enfraruj’’

Güncelleme Tarihi:

‘‘Enfraruj’’
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 1999 00:00

Haberin Devamı

Shakira'yı isterük

31 Aralık yılbaşı gecesi Talya Convention Center'de yapılacak olan 'Milenyum Party' programında, önemli bir değişiklik oldu. İki gecelik paket programda assolist olarak sahneye çıkacak olan Ebru Gündeş, şu sıralarda yoğun bakımda yatıyor. Sanatçının menajeri Liza Tuna, geçen gün açıkladı; ‘‘Ebru'nun Antalya'daki iki yılbaşı ekstrasına Nilüfer çıkacak.’’

Ancak Varol, Ebru'nun yerine Nilüfer'i kabul etmedi. Bu beklenmedik gelişmelerden sonra hareket geçen Varol, milenyum gecesine damgasını vuracak bir sanatçı arayışlarına başladı. Ama isim konusunda karar veremiyordu. Sonunda aradığı yıldızı buldu: SHAKİRA.

Kıvrak dansları ve güzelliğiyle süslediği oryantal soslu hareketli parçası ‘‘Ojos Asi’’nin (Gözler Böyle) klibini izleyen herkesi kendine meftun eden Lübnan asıllı Kolombiyalı Shakira.

Upuzun kırmızı saçlarını savura savura şarkı söyleyen Shakira. Neden olmasın? Shakira, bir röportajında Türkiye'ye ilk kasetinin tanıtımı için gelmeyi planladığını, ancak deprem nedeniyle iptal ettiğini, en kısa sürede geleceğini söylüyordu. Bu milenyum gecesinde neden olmasın?

Varol'a Antalya'dan sesleniyoruz. Shakira'yı isterük. Sharika'yı isterük.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!