En zengin düÄŸünde tek Türk

Güncelleme Tarihi:

En zengin düğünde tek Türk
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 17, 2010 00:00

60.6 milyar dolarlık servete sahip olan ve dünyanın en zengin adamı olarak bilinen Carlos Slim Helu, oğlu Carlos Slim Domit’i muhteşem bir törenle evlendirdi. Düğünün tek Türk davetlisi Ali Karacan oldu.

Haberin Devamı

DÜĞÜNDEN FOTOÄžRAFLAR  Â

Müzede düğün yemeÄŸi  Â

Telmex, Telcel ve America Movil şirketlerinin patronu ve CEO’su olan 70 yaşındaki Meksikalı işadamı Carlos Slim Helu’nun oğlu Carlos Slim Domit, muhteşem bir törenle evlendi. Domit ile Meksikalı oyuncu Maria Elena Marques Rangel’ın 27 yaşındaki torunu Maria Elena Torruca Garza’nın düğün yemeği, Slim’in 15 yıl önce ölen karısı Soumaya’nın adına Mexico City’de açılan müzede verildi.

Clinton da oradaydı  Â

10 yıldır birlikte olan çiftin düğününe yaklaşık 1800 kişi katıldı. ış, politika ve edebiyat dünyasının ünlü isimlerini bir araya getiren törene Meksika Cumhurbaşkanı Felipe Calderon, ABD eski Başkanı Bill Clinton, Bill Gates ve Gabriel Garcia Marquez de katıldı. Davetteki tek Türk ise Ali Karacan’dı. Nikah sonrası başlayan eğlence sabah 07.00’ye kadar devam etti. Çift düğünün ardından balayı için Fiji’ye gitti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!