En iyi balkon ve bahçeye ödül

Güncelleme Tarihi:

En iyi balkon ve bahçeye ödül
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 1998 00:00

Haberin Devamı

İzmit Saraybahçe Belediyesi'nin düzenlediği 2'nci Çevre Şenliği'nde, en iyi balkon ve bahçe düzenleyen ev hanımlarına armağanlar dağıtıldı.

Cumhuriyet Parkı'nda düzenlenen Çevre Şenlikleri'ne Banu, Volkan Konak, Mazlum Çimen gibi ünlü sanatçılar da katıldı. Saraybahçe Belediye Başkanı Hikmet Erenkaya, ev hamınlarının çevre konusuna daha fazla duyarlılık gösterdiklerini belirtti. Şenlikte daha sonra mahalle muhtarlıklarınca belirlenen ve en iyi balkon, bahçe düzenlemesi yapan hanımlara kura çekilerek esnaftan toplanan hediyeler dağıtıldı.

Armağan dağıtımı için çekilen kura sonucunda, Sevim Budak, Güneş İnce, Hanife Oltulu, Fatma Özkan, Zehra Durmaz, Ülkü Acar, Zeynep Karacal, Gülseren Demir, Gülizar Karaca, Emine Balkan, Ayşe Aydın, Fatma Karacan ve Reyhan Koç adındaki ev kadınları, çamaşır makinesi, elektrikli fırın, halı yıkama ve temizlik robotu, elektrik süpürgesi, 37 ekran TV, buharlı pişirici, halı, mini fırın, şofben, tencere seti, mikser takımı ve ütü kazandılar. Şenlikte ayrıca çevre konulu resim yarışmasında dereceye giren Burçin Öğretmenler, İlkay Kırap, Yasin Gencer adlı öğrencilere de hediyeler verildi. Tören, Adnan Kandıralı ve ekibinin, Türk Sanat Müziği resitali ile Banu, Volkan Konak, Yasemin ve Mazlum Çimen'in dinletileriyle sona erdi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!