En farklı Miraç Kandili mesajları

Güncelleme Tarihi:

En farklı Miraç Kandili mesajları
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2019 23:25

İslam dünyası için önemli ve mübarek günlerden olan Miraç Kandili yurttaki tüm camilerde idrak ediliyor. Dini vecibelerin yerine getirildiği mübarek gecede, sevdiklerinden ve yakınlarından uzakta olanlar birbirinden farklı ve en güzel duaların yer aldığı Miraç Kandili mesajlarını internetten araştırıyor. İşte, en güzel dileklerin ve duaları yer aldığı en farklı Miraç Kandili mesajları...

Haberin Devamı

İslam alemi için mübarek günler arasında yer alan Miraç Kandili, mesajlar ve anlamlı sözlerle kutlanıyor. Yakınlarını bu özel günde hatırlamak isteyen kişiler ise sosyal medya platformlarından kandil mesajlarını paylaşacak. İşte, Sosyal medyada paylaşabileceğiniz Miraç Kandili mesajları

Bir gelenek halini alan kandil mesajları, Miraç Kandili'nde de unutulmadı. Dini vecibelerin arttığı bu anlamlı günün hissettirdiği güzel duyguları sevdikleriyle paylaşmak isteyenler, erken saatlerden itibaren Miraç Kandili mesajlarını araştırıyor. İşte, henüz aradığı mesajı bulamamış olanlar için Miraç Kandili mesajlarından derlemeler...

Recep ayının 27. gecesine denk gelen Miraç Kandili, ülkedeki tüm camilerde idrak edilecek. Sosyal medyadan yada SMS ile sevdiklerine mesaj göndermek isteyenler, Miraç Kandili'nin hayrına yakışır, birbirinden farklı ve anlamlı mesajları sorgulamaya başladı. Kandil mesajlarından örnekleri derledik.

Haberin Devamı

2019 MİRAÇ KANDİLİ MESAJLARI

-Ya Rabbim Sen affedicisin, affetmesini seven ve bilensin. Sen bizleri bu mübarek Miraç Kandili hatırına Affı Mağfiret eyle. Hayırlı Kandiller...

- Gül bahçesine girenler, gül olmasada gül gibi kokarlar. Kainatın en güzel gülünün kokusu üzerinizde olsun bu gece kandiliniz mübarek olsun...

- Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun.

-Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarımızın Rabbimizin yüce katına iletilmisine vesile olan bu mübarak kandil gecesinde dualarda buluşmak ümidiyle Kandilinizi kutlarım.

-Güneşin güzel yüzü, yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler baş ucunda dursun. Güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul, kandilin mübarek olsun.

-Allah'ın aşkıyla yan bu gece, Mevlana gibi dön bu gece, secdeye varıp huzura erince, şu fakiri de an bu gece. Hayırlı kandiller!

Haberin Devamı

-Bazen yenik düştük zamana, esiri olduk anlamsız koşturmaların ve fakat adını yüreğimize yazdığımız dostlarımızı hiç unutmadık. Miraç Kandiliniz mübarek olsun.

-Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun..

-Şiddetin, kibrin, öfkenin yok olduğu bir Kandil diliyorum. Hepimizin Miraç Kandili mübarek olsun…

-Zengin; çok mala sahip olana denmez, zengin kalbi olana denir. Kalbi zenginliğinden mahrum olan kimse, ne kadar geniş servete sahib olursa olsun yine fakirdir. Tamaı ve hırsı sebebiyle de halk nazarında hakirdir. Kalbi zengin olan kimse de ne kadar fakir olsa herkesin nazarında muhteremdir.

Haberin Devamı

-Kardeşliğin daimi olduğu, sevgilerin birleştiği, dostlukların bitmediği yine de mutlu, umutlu ve sevgi dolu,rahmetlerin yağmur gibi yağdığı nice kandillere...

-Ellerin duaya uzandığı, sinelerin dostlara açıldığı, gözlerin masumiyet aradığı bu mübarek günde tüm dualarınızın kabul olması dileğiyle iyi kandiller.

 -Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım.

-Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Miraç kandiliniz hayırlı olsun!

Haberin Devamı

-Günler bize dostların güzelliği ile, geceler onların duaları ile mübarek oluyor. Umudumuz dostların hediyesi, duamız sizlerin sevgisi. Kandiliniz mübarek olsun..

-İlahi Esintilerin kalpleri okşadığı, bir anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle, Kandilinizi Kutlarım.

 

BAKMADAN GEÇME!