En çok pazar kahvaltılarını ve laptop’umu özledim

Güncelleme Tarihi:

En çok pazar kahvaltılarını ve laptop’umu özledim
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2009 00:00

İstiklal Caddesi’nde, Fitaş sinemasının bulunduğu iş hanının beşinci katından düşen 250 kiloluk pencerenin altında kalarak ağır yaralanan ve yaşamasına mucize olarak bakılan 19 yaşındaki Ece Turhan, ilk defa habercilerin karşısına çıktı.

İTÜ Çevre Mühendisliği 1’inci Sınıf Öğrencisi Ece, "Biraz zorluydu, ama başardım işte. Bugün karşınızdayım" dedi. Ece, İstiklal Caddesi’nde tekrar yürüyeceğini ancak olay yerinden bir daha geçmeyeceğini söyledi. 38 gün yattığı yoğun bakımdaki son günlerini hayal meyal hatırladığını belirtti. Yoğun bakımdan çıktığı günü babasına "Ne oldu?" diye sorduğunu anlatan Ece Turhan şunları söyledi:

"Laptop kullanmayı ve evdeki pazar kahvaltılarını özledim. Baharda çıkmam iyi bir şey. Gözlerim düzeldiği anda okuluma devam edeceğim. Eylül’de okula başlamayı düşünüyorum. Ancak gözlerim iyileşmezse, tekrar kaydımı dondurabilirim"

Ece’nin babası İhsan Turhan, "Ece azmiyle, pek çok şeyi yendi. Konuşması, yeme, yutağı hasar görmüştü. Düzelmeyeceği söylenmişti. Ece bunları başardı. Şu an en çok sevindiğim, Ece’nın yanımızda olması" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!