Emre'yi arkadaşı Göksel öldürmüş

Güncelleme Tarihi:

Emreyi arkadaşı Göksel öldürmüş
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2003 02:13

DJ Emre Kuytu'nun katil zanlısı olarak gözaltına alınıp sorgulanan Göksel Anlar'ın otomobilinde cinayet aleti bıçak ve Emre'nin otomobilinin anahtarı bulundu. Arkadaş katili ‘‘Ben öldürdüm’’ dedi.

KADIKÖY'deki evinde bıçaklanarak ve boğazı kesilerek öldürülen Power FM'in DJ'yi Emre Kuytu'nun önceki gün gözaltına alınan arkadaşı Göksel Anlar cinayeti itiraf etti. Gözaltında ısrarla cinayetle ilgisi olmadığını söyleyen Anlar, otomobilinde Emre'nin kayıp Peugeot 206'sının anahtarı ve cinayet aleti bıçak bulununca ‘‘Ben öldürdüm’’ dedi. 1956 Türkiye Güzeli Can Uysaloğlu'nun oğlu olan Göksel Anlar'ın babasının da böyle korkunç bir olayın kahramanı olduğu anlaşıldı. Eski Kazablanka Gazinosu'nun sahibi olan Yüksel Anlar, geçen yıl Mayıs ayında damadını öldürmüş, sonra da Beşiktaş'ta sevgilisinin evinde başından vurulmuş cesedi bulunmuştu.

Emre Kuytu'nun yakınları ve arkadaşlarının ifadelerine başvuran Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, DJ'in 3-4 yıl kadar önce bir barda tanışıp arkadaş olduğu Göksel Anlar'ı katil zanlısı olarak gözaltına aldı. İki gündür poliste sorgulanan ve cinayetle ilgisi olmadığını ileri süren Anlar, dün detektiflere Kartal marka bir otomobili olduğunu söyledi. Anlar'ın otomobilini inceleyen detektifler, cinayet aleti bıçak ile Kuytu'nun kayıp 34 K 8542 plakalı Peugeot 206 marka otomobilinin anahtarını buldular. Bu iki delilin otomobilinde çıktığı bildirilince Göksel Anlar suçunu itiraf etti. Dedektifler, Emre Kuytu'nun kayıp olan otomobilini de Ataşehir'de Anlar'ın park ettiğini söylediği yerde buldular.

Cinayet nedenini gizliyor

Anlar'ın sorgusunda, arkadaşı DJ Emre Kuytu'yu aralarında çıkan tartışma ve kavga sonucunda öldürdüğünü söylediği ancak tartışmanın nedeni konusunda çelişkili bilgiler verdiği belirtildi. Polis yetkilileri cinayet nedeninin ortaya çıkarılması için Anlar'ın çapraz sorgusunun sürdüğünü söylediler. Alüminyum doğramacılık yaparken 6 ay önce işleri bozulan Göksel Anlar'ın konfeksiyon ticaretine başladığı belirtildi. 30 yaşlarındaki Anlar, polise verdiği ifadede İstanbul Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü mezunu olduğu söyledi.

Gazinocu baba da damadını katletti

Eski Kazablanka Gazinosu'nun sahibi 66 yaşındaki Yüksel Anlar, 9 Mayıs 2002 günü, oğlu Göksel gibi bir vahşetin kahramanı oldu. İzmir’de oturan Yüksel Anlar, İstanbul'a iki torunun görmeye gelmişti. Ancak damadı Rıfat Cihat Tacettinoğlu, torunlarıyla görüşmesine izin vermedi. Bunu hazmedemeyen Yüksel Anlar, yatak odasında damadı Rıfat Cihat Tacettinoğlu'nu kafasına çekiçle vurarak öldürdü. Sonra Beşiktaş'ta sevgilisi Aysel Ağustos'un evine gitti. Bir süre sonra evden silah sesleri geldi ve ardından yangın çıktı. Bacağı ve elinden yaralı olarak elinde tabancayla çığlık çığlığa sokağa fırlayan Aysel Ağustos, Anlar'ın kendisini vurduktan sonra evi ateşe verip intihar ettiğini söyledi.

Anne eski güzellik kraliçesi

Göksel Anlar'ın annesi Can Uysaloğlu ise güzelliği ile ünlüydü. 1956 yılında katıldığı Türkiye Güzellik Yarışması'nda kraliçe seçilen Can Uysaloğlu, güzelliği ile erkekleri büyülüyordu. Uysaloğlu, Yüksel Anlar ile evliliğinden Göksel'i dünyaya getirmişti.

Ağabeye gözyaşı

DJ Emre Kuytu dün memleketi Konya'nın Akşehir ilçesinde toprağa verildi. Baba Osman Nuri Kuytu, annesi Selma ile kızkardeşi Esin, Emre'nin tabutunu öperken baygınlık geçirdi. Ağabeyinin tabutundan güçlükle ayırılan Esin'in çığlıkları yürek paraladı. Nasreddin Hoca Mezarlığı'na defnedilen Emre'nin cenazesinde, üzerinde ‘Mavi Boncuğum’ yazılı bir çelenk dikkati çekti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!