Emrah Dinçer gözaltına alındı

Güncelleme Tarihi:

Emrah Dinçer gözaltına alındı
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 19, 2002 15:39

Şarkıcı Emrah Dinçer, eski korumaları arasındaki bir yaralama olayında azmettirici olduğu iddiasıyla, iki eski koruması ve şoförüyle birlikte gözaltına alındı. İstanbul Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'ne getiren ve yaralama olayının azmettiricisi olduğu öne sürülen Dinçer ile diğer 3 kişinin sorgulanmasına başlandı.

Haberin Devamı

Ä°stanbul Organize Suçlar Åžube Müdürlüğü'nün verdiÄŸi bilgiye göre, ÅŸarkıcı Emrah Dinçer'in eski koruması Erkan BektaÅŸ, sonradan bu görevi üstlenen Hakan Dizdar tarafından, 14 Eylül 2000 tarihinde Ãœmraniye Yavuztürk Mahallesi'nde, sol ayağından silahla vurularak yaralandı.Â

Kaldırıldığı Hayat Hastanesi'nde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bektaş, Dinçer'in, korumalığını bıraktığı için kendisini vurdurmakla tehdit ettiğini öne sürdü. 

Bu olayla ilgili gözaltına alındıktan sonra tutuklanan Hakan Dizdar, tahliye olduktan sonra Emrah Dinçer'i arayarak, kendisine vaatettiği parayı vermediği gerekçesiyle tehdit etmeye başladı. 

Durumdan haberdar olan polis de harekete geçerek, şarkıcı Emrah Dinçer, eski korumaları Erkan Bektaş ve Hakan Dizdar ile şoförü DursunEmir'i gözaltına aldı.  

Şubeye getirilen ve yaralama olayının azmettiricisi olduğu öne sürülen Dinçer ile diğer 3 kişinin sorgulanmasına başlandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!