Emniyet'te dev zirve

Güncelleme Tarihi:

Emniyette dev zirve
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2013 12:17

Türkiye'yi sarsan yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda, Hüseyin Çapkın'ın görevden alınmasından sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Aksaray Valisi Selami Altınok, İstanbul Emniyeti'nde görevli tüm müdürleri toplantıya çağırdı. Altınok, dün de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la bir saat görüşmüştü.

Haberin Devamı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde hareketli saatler. Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne, sabah saatlerinde emniyet müdürleri bir bir gelmeye başladı. Saat 12.00'da başlayan toplantıya, İstanbul Emniyet Müdür Yardımcıları, operasyonel şube müdürleri ve ilçe emniyet müdürleri katıldı. Toplantıya katılacak bazı müdürlerin ellerinde dosyalar ve CD'ler bulunması dikkat çekti.

2 SAAT SÜRDÜ

Toplantıya, operasyon sonrası, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nden alınarak Silivri'den sorumlu emniyet müdür yardımcılığına tayini çıkan Hamza Tosun ve Organize Suçlarla Mücadele'den sorumlu müdür iken Sancaktepe'den sorumlu emniyet müdür yardımcılığına getirilen Mahir Çakallı'da katıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorumlu müdürler, şube müdürleri ve ilçe emniyet müdürlerinin katıldığı toplantı saat 14:30 sıralarında son buldu. Yaklaşık 2 saat süren toplantıyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Haberin Devamı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün Sabiha Gökçen Havaalanı’nda, Ankara’ya hareketinden önce VIP salonunda, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Emniyet Müdürü Selami Altınok, Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala ile birlikte 1 saat görüşmüştü.

BAKMADAN GEÇME!