Emine Erdoğan'dan taziye mesajları için teşekkür

Güncelleme Tarihi:

Emine Erdoğandan taziye mesajları için teşekkür
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2023 23:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından deprem için gelen taziye mesajlarına teşekkür etti.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, sosyal medyadan deprem için Ukrayna ve Azerbaycan First Ladyleri'nden  gelen taziye mesajları için teşekkür etti. 

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in eşi Mehriban Aliyeva'nın taziye mesajı için teşekkür etti. Emine Erdoğan paylaşımında "Sevgili Mehriban, taziye mesajınız ve acımızı paylaştığınız için yürekten teşekkür ederim. Can Azerbaycan, zor günümüzde yardımımıza ilk koşanlardan oldu. Destekleriniz için müteşekkiriz. Dostlarımızın yanımızda olduğunu bilmek güzel" ifadelerini kullandı.  

Sevgili Mehriban, taziye mesajınız ve acımızı paylaştığınız için yürekten teşekkür ederim. Can Azerbaycan, zor günümüzde yardımımıza ilk koşanlardan oldu. Destekleriniz için müteşekkiriz. Dostlarımızın yanımızda olduğunu bilmek güzel. @1VicePresident

Haberin Devamı

— Emine Erdoğan (@EmineErdogan) February 6, 2023 

Emine Erdoğan Olena Zelenska'nın taziye mesajı içinse "Bu zor günlerde taziyeleriniz ve desteğiniz için ülkem adına şükranlarımı sunarım. Kelimelerin ötesinde bir acıyla karşı karşıyayız. Birlik ve beraberlikle hep birlikte bunun üstesinden geleceğimizden hiç şüphem yok" ifadelerini kullandı. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!