Emekliye 1000 TL ikramiye ödemeleri ne zaman başlıyor? Net tarih açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Emekliye 1000 TL ikramiye ödemeleri ne zaman başlıyor Net tarih açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2018 21:29

Emekliye 1000 TL olarak belirlenen ikramiye ödemeleri başlıyor. Hükümet Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ın yapmış olduğu açıklamaya göre emekliye ikramiye ödemesi, ilk olarak 7 Haziran'da hesaplara yatırılacak. Bu ikramiyeler, emeklilerin dahil oldukları sandığa göre değişiklik gösterebilecek. Peki, 1000 TL olarak yatırılacak emekli ikramiyeleri ne zaman yatırılacak? İşte, detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Emekli bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak sorusu, son günlerde merak edilen konular arasında yer almaya devam ediliyor. Milyonlarca kişinin yararlanacağı emekliye ikramiye sürecinin daha erken başlayacağını açıklayan Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Bağ-Kur ve SSK emeklilerinin ikramiyelerini farklı günlerde alacağını aktardı. Peki, emekli ikramiyeleri ne zaman yatacak? İşte, detaylı bilgiler

EMEKLİYE İKRAMİYE ÖDEMELERİ BAŞLIYOR

Emekliye ikramiye ne zaman verilecek sorusunun yanıtı milyonlarca emekli vatandaş tarafından merak ediliyor. Bayram öncesi emekli ikramiyesi alacak olan emekliler için müjdeyi Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ verdi. Bekir Bozdağ yaptığı açıklamada emeklilerin ikramiyelerini alacağı tarihi belirtti. İşte detaylar.

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası yaptığı açıklamada; “Bağ-Kur, memur emeklileri ikramiyeyi 7 Haziran'da, SSK emeklileri 8 Haziran'da alacak” diye konuştu. Bayram izinleri hakkında da açıklama yapan Bozdağ; “Önümüz Ramazan Bayramı. İdari tatil verme durumu söz konusu değil. Ramazan Bayramı hafta sonuna denk geliyor. Bakanlar Kurulu idari tatil kararı almayı gerekli duymamıştır.” dedi.

Haberin Devamı

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, "11-12-13 Haziran'da SSK ve Bağkur emeklilerimiz de maaşlarını alacaktır. Bağkur ve Emekli Sandığı emeklileri bayram ikramiyelerini 7 Haziran'da, SSK emeklileri 8 Haziran'da alabilecek." ifadelerini kulandı.

İKRAMİYE HER SENE OLACAK MI?

Maliye Bakanı Naci Ağbal, katıldığı bir canlı yayında mali disiplinden taviz verilmeyeceğini söylerken, emeklilere bayram ikramiyesinin kalıcı olduğunu ve bundan sonraki tüm dini bayramlarda ödeneceğini söyledi.

YENİ EMEKLİLER İKRAMİYE ALACAK MI?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Adana’nın Ceyhan ilçesinde partisinin düzenlediği etkinliklere katıldı. Bakan Sarıeroğlu, etkinlikte yaptığı konuşmada 100 bin yeni emeklinin de bayram ikramiyesi alacağı müjdesini verdi.

BAKMADAN GEÇME!