Emekli imama çıplak fotoğraflı şantaj

Güncelleme Tarihi:

Emekli imama çıplak fotoğraflı şantaj
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2011 12:48

Antalya’da polise başvuran ve emlakçılık yapan emekli imam 56 yaşındaki H.K. ellerinde çıplak fotoğraf ve video kayıtları bulunan 2 kadının kendisine şantaj yaparak 200 bin TL istediklerini söyleyerek şikayetçi oldu. Polis, emekli imama verdiği seri numaraları alınmış paralarla kadınları buluşturdu. Parayı alan kadınlar suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.

Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği’ne başvuran, emlakçılık yapan emekli imam H.K.’nin şikayeti üzerine olay ortaya çıktı. H.K. polise verdiği ifadede, iki kadının kendisini telefonla arayarak, "Elimizde güzel bir ev var. Sahibi paraya sıkıştığı için satıyormuş. Beğenirsen birlikte satın alalım" dediğini kaydetti. Teklifi kabul ettiğini belirten H.K., verilen adrese gittiğinde evde kadınlarla bir süre sohbet ettiğini, içtiği koladan sonra bayıldığını anlattı. Uyandığında kadınların yanında olmadığını belirten H.K., bir gün sonra kendisini arayan, ellerinde çıplak fotoğraf ve görüntüleri olduğunu söyleyen iki kadına 2 bin lira verdiğini söyledi. Bir gün sonra tekrar arayan kadınların bu kez 200 bin lira istediğini belirten H.K., kendisine şantaj yapan kadınlardan şikayetçi olduğunu bildirdi.

İhbar üzerine harekete geçen polis yaptığı çalışmada 45 yaşındaki N.T. ve 35 yaşındaki E.K.’yı yakalamak için çalışma başlattı. Polis, savcılık talimatıyla daha önceden seri numaraları tespit edilmiş paraları H.K.’ye vererek buluşmak için adres istemesini söyledi. Kadınları arayan H.K., buluşma adresine seri numaraları alınmış parayla gitti. N.T. ve E.K. ile buluşan emekli imam kadınlarla bir süre konuştuktan sonra seri numarası alınmış paraları vererek masadan ayrıldı. Harekete geçen polis iki kadını suçüstü yakalayarak gözaltına aldı. Şantajcı kadınlar sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği’ne götürüldü. Polis kadınların evlerinde yaptığı aramada da bilgisayarlarına el koydu.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü ve kadınların sorgularının devam ettiği açıklandı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!