Elektronik müziÄŸin kraliçesi

Güncelleme Tarihi:

Elektronik müziğin kraliçesi
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 21, 2011 10:26

80’lerden bu yana elektronik müziğin en önemli figürlerinden biri olan Gudrun Gut, ön grubu Farfara ile D’images Festivali’nin öne çıkan isimlerinden.

Haberin Devamı

Gudrun Gut festival için özel olarak görsel sanatçı Sonja Bender ile ortak çalışma yapacak, festival izleyicilerine minimal ve özgün elektronik müzik kurgusuna görsel performansın da eşlik edeceği bir konser deneyimi yaşatacak.

Berlin’li müzisyen, besteci, yapımcı ve yayıncı Gudrun Gut Alman müzik sahnesinin çığır açan isimlerinden bir tanesi. Dinamik deÄŸiÅŸken disiplinler arası müzik bazlı çalışmaları, kayıtÂ
çalışmaları ve performansları ile Avrupa genelinde 30 yıldır  kariyerinde gündemde kalmayı başardı. Derleme çalışmaları dışında Gudrun Gut 60’a yakın albümde sanatçı olarak yer aldı.Çin’de yaptığı gösterilerinden sonra Çinlilerin de dediği gibi Gudrun Gut ‘ Berlin’den gelen efsanevi bir kadın sanatçı’. Bu efsane isim 23 Nisan Cumartesi gecesinde garajistanbul’da.

Haberin Devamı

Farfara, 7 yıl boyunca çeşitli projelerde yer aldıktan sonra biraraya gelip kendi müziklerini yapmaya karar veren Etkin Çekin ve Tolga Böyük electronica,c hillwave, ambient tarzlarından etkilenerek 2009 yılında Farfara projesini başlattı. ikiliye davulda Eralp Güven eşlik ediyor. 23 Nisan gecesi FARFARA ekibi Gudrun Gut’un ön gurubu olarak garajistanbul’da.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!