Elazığ’da kardeşlik Samsun’da kurtuluş

Güncelleme Tarihi:

Elazığ’da kardeşlik Samsun’da kurtuluş
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2013 00:00

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2014’ün Mart ayındaki yerel seçim ve ardından yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine hazırlık amacıyla “temalı” mitingler düzenleyecek.

Haberin Devamı

Bahçeli, Elazığ’da “Kardeşlik”, Samsun’da “Kurtuluş” mitingi yapacak. “Milli Değerleri Koru ve Yaşat” adıyla 2013 yılı içerisinde 9 bölgede 9 büyük miting yapılması planlanıyor. Bahçeli’nin, “Milleti uyanışa davet açık hava toplantıları” olarak tanımladığı mitinglerin her birine özel seçilmiş bir tema belirlendi.

AMAÇ: UYARMAK VE UYANDIRMAK

MHP yönetimi mitinglerle, “Türkiye’nin içinde bulunduğu tehlikelerle dolu süreci tersine çevirmek, milleti uyandırmak ve uyarmak” amacını taşıyor. Bu doğrultuda ilk miting Kuruluş adıyla 23 Mart’ta Bursa’da yapılacak. Daha sonra Ramazan ayı hariç her ay bir miting düzenlenecek. Bursa’nın ardından sırasıyla İzmir’de Bayrak, Adana’da Vatan, Erzurum’da Birlik, Konya’da Türkçe, Elazığ’da Kardeşlik, İstanbul’da Demokrasi, Samsun’da Kurtuluş ve Ankara’da Türkiye temalı mitingler olacak. Kasımda planlanan Ankara mitingiyle temalı mitingler son bulacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!