Ekran sineması dolu dizgin!

Güncelleme Tarihi:

Ekran sineması dolu dizgin
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 1999 00:00

Haberin Devamı

Yaz ekranında sinema keyfi yaşanıyor. Tom Cruise ile Jack Nicholson'ın başrollerini paylaştığı ‘‘Birkaç İyi Adam’’ dan, Hitchcock stili korku filmlerinin komedi versiyonu ‘‘Masum Sanık’’a kadar sinema salonlarında beğeni toplamış yapımlar peşpeşe ekrana geliyor.

Artık hazırlanın: Çünkü bu günlerde sinema meraklıları için dramdan komediye, romantik tanımına uyanlardan heyecan dolu polisiyelere kadar birçok gişe rekoru kırmış film televizyon ekranında karşımıza çıkıyor. Artık Hollywood ve Avrupa Sineması'nın en ünlü starlarından, süper prodüksiyonlarla ekran başına çivilenmek mümkün!

Goldie Hawn ie Chevy Chase'in başrollerini paylaştıkları ‘‘Eski Günlerdeki Gibi’’ ile açılış yapan Ağustos ayında televizyonun sinema ekranı Gene Wilder ve Gilda Radner'ın başrolleri paylaştıkları ‘Masum Sanık’ sinemalarda gösterildiği vakit oldukça ilgi toplamış bir yapımla devam ediyor. Hitchcock stili filmlerin komedi versiyonu olan yapımın yanı sıra ‘Çılgın İkili’, eğlence sinemasının bir örneği olarak karşımıza çıkacak. Gene Gene Wilder'in yanı sıra Richard Pyyor'un başrolünde yer aldığı film keyifli bir komedi...

Hem boşanmayı düşündüğü karısının hem de sevgilisinin hamile olduğunu öğrenen bir adamın başına gelenleri anlatan Dudley Moore'un oynadığı ‘İkili Aşk’ ise yaz keyfinin başka süper bir filmi.

Peki başka neler var? Yaz ekranındaki sinema rüzgarında macera, dram, aşk ve korku filmlerden hoşlananlar da unutulmamış durumda: Amerikan İç Savaşı'nı anlatan 3 Oscarlı ‘‘Askerin Zaferi’’, zengin bir kadının mirası için öldürülmesini konu alan ‘‘Bıçak Sırtı’’ ilginç filmlerden bazıları. Bunların yanısıra ‘‘Bugsy’’, ‘‘Geçmişe Kaçış’’, ‘‘Supergirl’’, ‘‘Kusursuz Dünya’’, ‘‘Eyvah Kızım Büyüdü’’ gibi filmler de sinemaseverleri bekliyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!